Sony afholder PlayStation-event: Er en ny PS4 på vej?

En ny og forbedret version af PlayStation 4 har længe været rygtet, og alt tyder på at vi får den opdaterede konsol at se ved et event den 7. september.

Sony afholder PlayStation-event: Er en ny PS4 på vej?

Sony har netop udsendt en invitation til et PlayStation-møde, der vil løbe af stablen den 7. september, hvor de vil “dele detaljer om PlayStation-industrien”, som det fremgår af invitationen.

Men ifølge alle rygter, så er der mere end det i vente. Vi skulle nemlig meget gerne blive præsenteret for en ny PlayStation-konsol til dette event, som skulle være en opgraderet udgave af den i forvejen eksisterende PS4. Det skriver bl.a. VICE.com.

Dette rygte bragte vi allerede tilbage i marts måned i år, men nu skulle den nye konsol altså være lige om hjørnet. Konsollen, der går under kodenavnet PlayStation 4 Neo, skulle angiveligt være en forbedret udgave af PS4’eren og kunne derfor meget vel få navnet PlayStation 4.5.

Læs også: Rygte: Sony vil lave super-Playstation 4 med 4K-kræfter

Sony PlayStation

Den mulig kommende konsol er rygtet til at komme med et slankere udseende, mere kraftig indmad, understøttelse af 4K samt en række målrettede features frem mod lancering af Sonys Virtual Reality-headset.

Der er dog stadig ikke tale om en egentlig “ny” PlayStation, men altså bare en forbedret udgave, så alle eksisterende PS4-spil og controllere vil fungere uden problemer.

Men netop fokuset på VR rigtig interessant, og det bliver afgjort spændende at se hvad et VR-headset til PlayStation kan gøre ved spil- og filmoplevelsen. Sonys virtuelle briller er sat til at lande i handlen i oktober måned med en dansk lancering den 13. oktober.

Derfor får vi efter alt at dømme også PS4 Neo eller PS4.5 at se til Sonys event, der finder sted onsdag den 7 september i New York.

Se også: Sony afslører dansk lanceringsdato for PlayStation VR

Flere nyheder om Playstation

Historien er stadig aktuel. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 14/6/2016 samlede vi op på historien og publicerede historien om Sony afslører dansk lanceringsdato for PlayStation VRKlik her for at åbne artiklen.. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.