Sony BRAVIA XR-tv får eksklusive Playstation 5-funktioner

Sony har i dag meldt ud, at BRAVIA XR-tv'er bliver Perfect for PlayStation 5. BRAVIA XR-tv’erne får dermed nye eksklusive funktioner til PS5.

Sony BRAVIA XR-tv får eksklusive Playstation 5-funktioner

Sony har netop meldt ud, at en række af deres BRAVIA smart-tv får eksklusive funktioner i sammenspil med PlayStation 5, og derfor får smækket en label på med “Perfect for PlayStation 5”. Hvilke funktioner gør disse BRAVIA XR til de perfekte tv til PlayStation 5?

Ifølge Sony er der tale om to eksklusive funktioner: Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode. Det er Sony BRAVIA XR-modellerne Z9J, A90J, X95J og X90J, der vil blive udstyret med disse funktioner. Der kræves dog en softwareopdatering til både tv og PlayStation 5, inden dette bliver tilføjet. Sony skriver, at softwareopdateringer til BRAVIA XR og PS5 rulles ud i slutningen af 2021.

Læs også: PlayStation 5 og Xbox Series X: Derfor skal dit TV have HDMI 2.1

Sony TV med eksklusive PS5-funktioner?

Perfect for PlayStation 5 tv’er tilbyder to nye PS5-eksklusive funktioner, nemlig Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode. Og da tv’erne er perfekte til PlayStation 5, så understøtter de selvfølgelig også en billedhastighed på op til 120 fps i 4K-opløsning. Med et input-lag på blot 6,0 ms på Z9J-modellerne, opnår man et ekstraordinært stabilt og flydende spil. Det kommer især til udtryk, når der spilles spil med høj ydeevne og mange hurtige scener, som ved FPS- og sportspil.

Her kan du se en præsentation af Perfect for PlayStation 5:

Få værdikupon til PlayStation Store

Sony Europa lancerer en kampagne i samarbejde med Sony Interactive Entertainment i tyve europæiske lande, herunder Danmark, hvor købere af BRAVIA XR-tv’er, kan modtage en værdikupon kode til PlayStation Store til en værdi af 1000 kr. Tilbuddet gælder alle køb, der er foretaget i udvalgte forhandlere i kampagneperioden som løber fra den 7. oktober til den 30 november 2021.

“Perfekt for PlayStation 5” BRAVIA XR-tv’erne starter ved 10.000 kroner for X90J og slutter ved 75.000 kroner for Z9J.

Læs også: Disse spil til PlayStation 5 har 120 fps

 

Redaktionen har mere i sagen

Den videre fortælling kunne ikke ties. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 1/10/2021 postede redaktionen en ny vinkel med artiklen; Sony PlayStation opruster med stort opkøb – Den videre historie kan du læse her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.