Sony klar med voldsom satsning på PlayStation VR 2

Sony forventer, at de sælger mere end to millioner eksemplarer af PlayStation VR 2 i løbet af et par måneder efter lanceringen. Prisen kan blive et problem.

Sony klar med voldsom satsning på PlayStation VR 2

Sony har planer om at producere to millioner af deres nye Playstation VR 2 og det vel og mærke inden marts 2023 –  salget forventes at starte i løbet af januar 2023. Det betyder en øget produktion og de to millioner enheder er baseret på tidligere salgstal.

Årsagen til den øgede produktion skyldes, at der er et stort reklamefremstød på vej og Sony vil sikre, at de har nok på lager til at kunne levere.

Se også: De bedste telefoner til gaming

Prisen kan blive et problem for Playstation VR 2

Det tog Sony otte måneder at sælge en million af det originale PSVR, så det er i det lys, de planlagte to millioner nye enheder, skal ses. Selvom Sony er sikker på at kunne sælge to millioner styk PSVR 2, kan de meget vel ende bag Meta Quest 2, der solgte 2,8 millioner enheder de første tre måneder efter lanceringen.

Der er flere, der er bekymret for, om PSVR 2 bliver for dyr, men Meta har dog lige hævet prisen på Quest 2, så det nu ligger i samme forventede prisleje som PSVR 2, nemlig omkring de 3.700 kroner.

PSVR 2 store svaghed er, at man skal have en PlayStation 5 konsol for at kunne benytte dem, hvilke gør det dyrere for nye købere at komme i gang, mens Meta Quest er et stand alone-produkt.

Se også: Skal man købe Playstation 5 digital?

Vilde hardware-specifikationer

Det, man ved om hardwaren på PSVR 2, er, at den har nogle fantastiske specifikationer. I lighed med PS5 og dens DualSense-controller har Sony proppet haptisk feedback, adaptive triggere, inside-out tracking, eye-tracking og 3D-lyd ind i sættet.

PSVR 2 lanceres med det nyligt annoncerede Star Wars: Tales from a Galaxy samt Resident Evil Village.

Se priser på Playstation VR her.