Spil Android-mobilspil på din PC – sådan gør du

Det er nu muligt at spille kendte Android-spil på en almindelig PC. Se her hvordan det fungerer, hvad det kræver og hvilke spil du kan spille.

Nu kan man endelig downloade programmet Google Play Spil til en PC, der giver mulighed for at spille Android-mobilspil på en computer. Vi tager her et kig på hvordan det fungerer, hvilke krav der er til din computer og hvilke spil du kan spille.

Se også: Softwarenyheder til Android-telefoner

Sådan kommer du i gang med Google Play Spil

For et stykke tid siden annoncerede Google, at de ville gøre det muligt, at spille Android-spil på en Windows PC via en desktop-app kaldet “Google Play Spil”. Nu er dette program endelig meget mere bredt tilgængelig, og det er muligt at spille via en betaversion, som man gratis kan tilmelde sig.

Lyder det fristende? Så lad os tage et kig på, hvordan du spiller Android-spil på din pc.

Google Play Spil er en app til PC, der gør det muligt for Windows 10- og 11 af afvikle Android-spil. Ud over at fungere som en hub for Android-spil, giver Google Play Spil dig mulighed for at optjene belønninger.

Ved at bruge Google Play Points kan du samle point for alle køb, du foretager på platformen, herunder abonnementer og varer i appen. Disse Play Points kan optjenes og indløses på både mobile enheder og pc’er ved hjælp af den samme proces.

Med Google Play Spil kan man nu let skifte mellem telefon, tablet, Chromebook og Windows-pc, når man vil spille Android-spil.

Se også: De bedste mobiler til gaming

Hent appen på PC

Google Play Spil-appen er nu tilgængelig i Danmark, og man kan hurtigt downloade betaversionen til en Windows 10- eller Windows 11-pc direkte fra Google Play Games for PC-websiden.

Husk, at Google Play Games endnu ikke er tilgængelig til Mac.

Efter download af appen skal du blot følge guiden og logge ind på din Google-konto. Herefter vil du kunne spille en masse Android-spil på din PC.

Hvilke Android-spil kan du spille på PC?

Der er nu mere end 100 spil til Android, som kan spilles på en Windows PC. Der er desværre ikke en fuldstændig liste, men nogle af favoritterne er Genshin Impact, Jetpack Joyride, Grimvalor, Asphalt 9, Homescapes, Last Fortress og mange flere.

Minimumskrav til Google Play Spil

  • OS: Windows 10 (v2004)
  • Lagerplads: SSD (solid state drive) med 10 GB ledig lagerplads
  • Grafik: Intel UHD Graphics 630 GPU eller tilsvarende
  • Processor: CPU med 4 fysiske kerner (visse spil kræver en Intel-CPU)
  • Hukommelse: 8 GB RAM

Se også: Test af Android-telefoner