Test om du er klar til Google Stadia

Vil du gerne se om din internetforbindelse er klar til Google Stadia? Google har lanceret et website til formålet.

Test om du er klar til Google Stadia

Med Googles nye spilstreaming-tjeneste rejser der sig et spørgsmål om krav til ens internetforbindelse. Skal man have en god oplevelse med et streamet spil, om det er singleplayer eller multiplayer, så skal det være flydende oplevelser uden hakken. Skal man have Google Stadia i dens fineste form, så kræver det en hastighed på et sted mellem 30-35 Mbps, men så får man også 4K, HDR, 60 billeder per sekund og 5.1 surroundsound.

Læs også: Disse mobiler kan bruges til Google Stadia

Men der er også mulighed for mindre end 4K-opløsning, skulle du have problemer med at trække det. 1080p med HDR, 60 FPS og surround kræver cirka 20 Mbps, men der er også 720p med et krav på kun 10 Mbps. Er du i tvivl om du er klar til Google Stadia, så har Google udviklet et website til at hjælpe.

På dette website kan du teste om dit internet er klar til Stadia. Det tager kun 30 sekunder.

Google Stadia
Mobilsiden er klar til Google Stadia. Foto: Mobilsiden

Lanceres til november

Måske er din internetforbindelse klar til november, hvor Google Stadia bliver lanceret, men er Google klar? Når flere tusinde spillere går hopper på Google spiltjeneste, bliver det interessant at se om Googles hardware kan følge med.

Er du klar til Stadia?

Læs også: Google Stadia: Priser, spil og tilgængelighed

Opfølgning på sagen

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 1/5/2019 fulgte vi op med et indlæg omkring Fra boligkøb til indretning med mobilen – Forstættelsen om temaet kan læses her. Tjek også seneste nyt om temaet her.