3 på jagt efter bredbåndskunderne med nyt abonnement

Teleselskabet 3 vil tage kampen op med kablede bredbånd. Med et nyt 4G abonnement med 1TB data er de ude på at fange bredbåndskundernes interesse.

3 på jagt efter bredbåndskunderne med nyt abonnement

Teleselskabet 3 melder sig nu som leverandør af bredbånd, dog via 4G og med et dataloft. Med et nyt abonnement og en nem installation forventer de at kune skabe konkurrence på bredbåndsmarkedet. 

Ifølge 3 kan danskerne roligt vælge at bruge deres mobilnetværk til WiFi i hjemmet, da 98 procent af danskerne dækket af deres hurtige 4G netværk. 3’s nye abonnement koster 230 kroner om måneden og inkluderer 1TB data. 1TB burde dække de fleste husstandes behov, skriver 3.

“Indtil nu har vores bredbåndsabonnementer indeholdt 3Likehome og 3Deling og derfor været prissat, så de ikke kunne udfordre de ’rene’ løsninger på markedet. Det laver vi om på nu ved at introducere Internet til hjemmet, som kun kan bruges i Danmark. Forbrugerrådet var forleden ude og kritisere stigende priser på bredbåndsmarkedet pga. lav konkurrence, så vi fornemmer, at vi kan komme godt fra start med vores skarpe tilbud,”

siger David Elsass, direktør for privatkundemarkedet hos 3.

“Internet til hjemmet” hedder 3’s nye abonnement og det inkluderer en gratis 4G-router fra Huawei. Opsætning af det er ligetil, hvilket 3 håber vil lokke nye kunder til. David Elsass siger:

“Vores 4G kan levere en god bredbåndsoplevelse rigtig mange steder i landet. Og så er den samtidig supernem at installere. Man behøver ikke vente på en montør, som kommer ’mellem 8 og 16’. Med et SIM-kort og en router er man online på fem minutter,”

Fakta om “Internet til hjemmet”

  • 230 kr. om måneden for 1 TB data
  • Hvis kunderne bruger 1 TB, kan de vælge at fortsætte med nedsat hastighed på 2 Mbit/s eller tilkøbe mere data til resten af måneden
  • Kan bruges i hele Danmark
  • Kunderne får Huaweis B525 router gratis med i abonnementet
  • Kunderne kan tjekke dækningen i deres nærområde på https://www.3.dk/abonnementer/dakning/

Kunne du være fristet til at skiftet det den kablede forbindelse ud med et mobilt bredbånd?

Læs også: Teleselskabet 3 indgår roamingaftale med TDC