Huawei WiFi Q2: det enkle hjemmenetværk

Huawei lancerer et routersystem til hjemmet som på enkel vis sikrer den optimale dækning af hjemmet.

Huawei WiFi Q2: det enkle hjemmenetværk

Kniber det med at få WiFi-netværket til at dække overalt i hjemmet, har Huawei en løsning på vej: routersystemet Huawei WiFi Q2.

Her har Huawei udviklet et system med hastighed og dækning i fokus, hvor flere brugere kan være tilkoblede uanset hvor de befinder sig i hjemmet.

“Vi streamer mere musik og film end nogensinde før, og det betyder, at et hurtigt og pålideligt WiFi-system er helt essentielt. Det nye WiFi-system fra Huawei giver familier en effektiv løsning på deres netværksudfordringer, så de får en god WiFi-forbindelse i alle hjemmets afkroge,” siger Richard Yu, CEO i Huawei Consumer Business Group.

Se også:  Googles enkle Wi-Fi router får dansk salgsdebut

Både opsætning og konfiguration er forenklet, så denne kan ordnes ved at følge fem trin. Samtidig sørger konstant opdaterede sikkerhedsalgoritmer at udefrakommende ikke kan sluttes sig til netværket.

På hastighedsfronten er WiFi veludstyret med et G.hn Gigabit PLC-modul der kan levere en hybridforbindelse på op til 1.867 Mbps – næsten to gigabit per sekund. Op til 192 enheder kan samtidig være tilkoblede samtidigt.

Pris og tilgængelighed på det nye routersystem oplyser selskabet ikke noget om endnu.