OnePlus 6T McLaren Edition med kulfiber karosseri lanceret

OnePlus og McLaren er gået sammen om at skabe en hæsblæsende udgave OnePlus 6T. Hvad byder den på? Læs med her.

OnePlus 6T McLaren Edition med kulfiber karosseri lanceret

Smartphone producenter der samarbejder med bilproducenter er ikke noget nyt. Se bare på Huawei og Porsche, OPPO og Lamborghini. Men den nyeste af slagsen består af OnePlus og McLaren, der er gået sammen om en specialudgave af 6T, som de kalder for OnePlus 6T McLaren Edition. Hvad kan den som den almindelige OnePlus 6T ikke kan? Primært fange folks opmærksomhed, men den har også andre hemmligheder gemt i ærmet.

OnePlus 6T McLaren Edition byder på det samme Snapdragon 845 chipsæt, som vi allerede kender fra den nuværende udgave. Til gengæld får man her hele 10GB RAM og udelukkende med 256GB lagerplads. 

Test af OnePlus 6T – Mindre notch, større skærm

Direktør for OnePlus, Pete Lau, siger om OnePlus 6T McLaren Edition:

“OnePlus 6T McLaren Edition er vores hurtigste og mest teknologisk avancerede telefon nogensinde. Det er en hyldest til godt håndværk, og vi er ekstremt begejstrede over at kunne slå os sammen med McLaren, så vi kan give vores fans den uovertrufne følelse af fart og råstyrke, som vi kender fra Formel 1,”

OnePlus 6t maclaren edition
OnePlus 6T McLaren Edition med kulfiber bagside. Foto: OnePlus.net

Klar til Warp Speed, kaptajn

Dash Charge blev til Fast Charge, som nu endelig bliver til Warp Charge. Warp Charge gør brug af en kraftig 30w oplader, der ifølge OnePlus giver en hel dags brug efter bare 20 minutter i stikkontakten. Der er stadig et stort 3.700 mAh batteri at finde i McLaren udgaven.

Ikke nok med det, så bryder denne specialudgave traditionen med det klassiske røde opladekabel, som man normalt får med OnePlus telefoner. Denne gang er kablet orange. McLaren er nemlig kendte for deres papaya-orange farve, der er inspireret af lydens hastighed. Kablet er beklædt med stof og selve stikket, der normalt er hvidt, er nu sort.

oneplus 6t mclaren edition
OnePlus 6T McLaren Edition bliver den første med Warp Charge. Foto: OnePlus.net

Kulfiber karosseri fra en McLaren MCL33

Det er ikke kun opladekablet der nyder godt af den flotte papaya-orange farve, men også selve telefonen. Telefonens kabinet er lavet i samme slags kulfiiber, der bliver brugt til McLarens MCL33 Formel 1-biler. Måske er jeg bare bidt af en gal cykelnørd, men jeg er ret vild med kulfiber udseendet. McLarens logo gemmer sig diskret i bunden af telefonens bagside.

Zak Brown, der er direktør for McLaren Racing, siger om OnePlus 6T McLaren Edition:

“OnePlus 6T McLaren Edition er kulminationen på flere måneders samarbejde mellem OnePlus’ og McLarens’ ingeniører, designere og udviklere. Vi havde et mål om at skabe en telefon, der leverer råstyrke på et niveau, vi aldrig har set før, og takket være vores partnere fra OnePlus kan vi levere et produkt, der lever op til vores motto om uovertruffen fart og kraft,”

Vi har her på Mobilsiden netop fået fat i et eksemplar af OnePLus 6T McLaren Edition, som vi selvfølgelig vil pakke op sammen med jer meget snart.

Læs også: OnePlus 6T kommer nu til Danmark i lilla

oneplus 6t mclaren edition
OnePlus 6T McLaren Edition. Foto: OnePlus.net

Pris og tilgængelighed på OnePlus 6T McLaren Edition

Om præcis en uge bliver OnePlus 6T McLaren Edition sat til salg. Prisen bliver 5.399 kroner og den vil kunne købes ved Proshop, Telia og på OnePlus‘ hjemmeside.

oneplus 6t mclaren edition
OnePlus 6T McLaren Edition. Foto: OnePlus.net

Videre nyt om Oneplus

Fortællingen slutter ikke her. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 6/12/2018 kørte vi en opfølgning med et indlæg omkring emnet Navnet på McLaren udgaven af OnePlus 6T afslører farven – Du finder den her. Se også seneste nyt om temaet her.