Google Nest Hub får forbedret fotoramme

Med en ny opdatering bliver Google Nest Hub en endnu bedre digital fotoramme. Angiveligt er Googles elskede vejr-frø også på vej til Nest Hub.

Google Nest Hub får forbedret fotoramme

Smartskærmen Google Nest Hub kan mange ting, men en af de mest elskede funktioner ved den er dens digitale fotoramme. En ny opdatering til Nest Hub skal nu gøre fotorammen endnu bedre.

Google Home appen, som bruges til at styre fotorammen og mere på Nest Hub, får efter en ny opdatering endnu flere funktioner.

Når man fremover bruger Google Home-appen til at ændre det viste fotoalbum på Nest Hub, vil man se en et udvalg af fotosamlinger i karruselstil, der giver mulighed for at vælge mellem grupper af fotos, der er kategoriseret som “familie og venner”, “Seneste højdepunkter” og “Favoritter”, rapporterer 9to5Google. Ruller man forbi dette, vil man kunne se alle de egenoprettede fotoalbum.

Et preview-vindue vises nederst på siden, og man kan stryge gennem preview-karrusellen for at se, hvordan billederne vil se ud, når de vises på din Nest Hub.

Læs også: Google på vej med ny smartere Nest Hub kontrolenhed

Google Vejr-frø
Google Vejr-frø på vej til Nest Hub?

Google Vejr-frø på vej til Nest Hub?

Ud over de nye indstillinger for den digitale fotoramme på Nest Hub rapporterer 9to5Google også, at Nest Hub måske får en ny urskive/pauseskærm, i for af den elskede vejr-frø. Figuren, der også er kendt som Froggy, blev først tilgængelig på Nest Hub som en visningsmulighed, der viser klokken sammen med en animeret skildring af de aktuelle vejrforhold.

En ny indstilling i menuen fotoramme tyder på, at Froggy i en fremtidig opdatering kommer til Nest Hub. Funktionen ser ufærdig ud, så det er stadig uklart, hvordan Froggy kan interagere med fotos, når den er officielt frigivet.

Se også: Test Google Nest Hub 2. Gen – bedre lyd, samme design