iRobot klar med robotstøvsugerne Roomba i5 og i5+

Roomba i5 og i5+ både støvsuger og mopper gulvet og er begge udstyret med smarte og praktiske funktioner. Se pris på begge støvsugere.

iRobot klar med robotstøvsugerne Roomba i5 og i5+

iRobot er nok det mest kendte brand inden for robotstøvsugere og de er nu klar med to nye af slagsen, Roomba i5 og i5+.

Begge robotstøvsugere kan også moppe gulvet og hører til i mellemklassen rent prismæssigt, men som alligevel ser ud til at give en masse nyttige funktioner til en god omgang støvsugning.

Mange praktiske robotstøvsugerfunktioner

Med funktionen Imprint Smart Mapping kan man oprette tilpassede Smart Maps, hvilket betyder, at du kan bede robotten støvsuge og gulvmoppe specifikke rum via iRobot Home-appen. Du kan også få estimerede rengøringstider samt oprette rengøringsrutiner baseret på dine foretrukne tidsplaner, rum og automatiseringer.

Begge robotstøvsugere kører i lige linjer og kører altså ikke bare rundt på det, der ligner en tilfældig måde.

De er også udstyret med selskabets nyeste Home Intelligence-software, der giver intelligente kort-, stemme- og appfunktioner. Dette inkluderer børne- og kæledyrslås, forstyr ikke samt rumspecifikke rengøringspræferencer.

Begge robotter er sat op til, at de automatisk kan begynde at moppe i det øjeblik, de afslutter sin støvsugning.

Man kan aktivere støvsugningen efter faste tidspunkter, men du kan også bare gøre det med stemme via Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri.

Se også: Bedste robotstøvsuger til prisen

60 dage mellem skifte af støvsugerpose 

Begge støvsugere er udstyret med en Clean Base ekstern støvbeholder og Roomba i5+ robotstøvsugeren tømmer automatisk sin støvbeholder i en AllergenLock-pose, der loves at fange 99 % af pollen og skimmelsvamp.

Posen kan indeholde snavs og skidt fra op til 60 dages rengøring.

Se også: Guide til de bedste robotstøvsugere

Tilgængelighed og vejl. udsalgspris

Roomba i5 har en pris på 3.699 kroner, mens Roomba i5+ koster 5.699 kroner. Salget af de to robotstøvsugere starter til september.

Du kan sammenligne priser på robotstøvsugere her.