Næste smarte produkt fra Amazon kan blive et køleskab

Amazon skulle have brugt 50 millioner dollars på at udvikle et smart køleskab, der kan foreslå opskrifter ud fra varer, man har på køl.

Næste smarte produkt fra Amazon kan blive et køleskab

Amazon er ved at have en hel del smarte produkter i sit sortiment, hvor man både finder højtalere, skærme, sikkerhedskameraer og videoringeklokker. For nylig præsenterede de et par nye smarte produkter til hjemmet, nemlig en robot og en smart termostat. Men det lader til, at Amazon har flere nye kort i ærmet.

Amazon kan komme med smart køleskab

En rapport fra Insider har afsløret, at Amazons næste smarte produkt kan være i form af et smart køleskab. Smarte køleskabe er ikke et nyt koncept. Andre selskaber som Samsung har allerede flere smarte modeller på markedet, så formentlig sætter Amazon sin lid til Echo-netværket og integration med deres platform som det, der skal lokke kunderne til.

Se også: Test af gadgets til det smarte hjem

Giver besked, når man mangler madvarer

I lighed med andre smarte køleskabe kommer Amazons model til at kunne holde styr på maden inde i køleskabet. Det ved derfor, hvornår man er ved at løbe tør for en bestemt vare, og så giver det besked til ejeren om, at de kan bestille mere fra Amazon eller Whole Food, der er blevet opkøbt af Amazon.

Man kan også få forslag på opskrifter baseret på det, der er tilbage i køleskabet, så man kan bruge den mad, der er ved at løbe ud på dato.

Ifølge Insiders oplysninger skal Amazon ikke selv producere køleskabet, hvilket giver mening. Så det er meget muligt, at de indgår et samarbejde med en anden producent om rent faktisk at producere dem. Det er et interessant koncept, der kan være med til yderligere at integrere Amazon og deres tjenester i alle hjemmene rundt om i verden.

Se også: Find priser på produkter til det smarte hjem

Har brugt 50 millioner dollars på udvikling af køleskabet

Amazon siges at have spenderet op til 50 millioner dollars på at udvikle køleskabet, og så er det ikke engang sikkert, at det er et produkt, vi kommer til at se ude på markedet.

Formentlig kommer det også kun ud på få markeder i starten. Vores gæt er det amerikaske marked til en start og så flere engelsk sprogede lande som de næste.

Se også: Nyheder om smart home produkter