Samsung SmartThings er nu integreret med Android Auto

Nu kan du kontrollere dine SmartThings-produkter til hjemmet såsom termostater, lys og robotstøvsugere direkte i din bil med Android Auto.

Samsung SmartThings er nu integreret med Android Auto

Fra og med næste uge kan Samsungs SmartThings-økosystem tale sammen med Android Auto – Googles interface til bilen. Integrationen mellem SmartThings og Android Auto gør det muligt at kontrollere hjemmets smart-produkter direkte fra bilen via Android Auto, oplyser Google i et blogindlæg.

Inden du ankommer til dit hjem i bilen, kunne det være meget rart, hvis der allerede var skruet godt op for varmen, eller at lyset i indkørslen er tændt. Netop sådanne ting kan du nu, hvis du har smart-produkter, som styres via Samsungs SmartThings-systemet, i dit hjem.

Version 1.7.59.23 af SmartThings-appen til Android gør det muligt at tilføje op til seks forskellige produkter og scener, som man kan kontrollere direkte fra bilinterfacet gennem Googles Android Auto-app.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Samsung SmartThings

På startskærmen i Android Auto findes en genvej til at styre ens SmartThings-produkter.

Styr Samsung-smarthjemmet fra bilen

Et klip, som Samsung viste i forbindelse med lanceringen af de nye Galaxy S21-topmodeller, viser, hvordan funktionen ser ud i Android Auto. På Android Auto-startskærmen ses et SmartThings-ikon. Et klik på dette giver dig mulighed for at styre din termostat, robotstøvsuger eller vaskemaskine med et tryk på skærmen i Android Auto. Du kan også integrere en scene fra SmartThings med Android Auto, så en eller flere produkter gør bestemte ting, når du aktiverer scenen.

Produkterne og scenerne skal tilføjes inde i SmartThings-appen under indstiller for Android Auto, og straks kan de herefter ses i Android Auto. Funktionen virker dog kun i Android Auto gennem bilens skærm og ikke i udgaven af Android Auto, der kører direkte på ens telefon.

Selv om Google har meldt ud, at funktionen først lanceres i løbet af næste uge, begynder de første personer allerede nu at kunne integrere SmartThings med Android Auto. En af dem er Twitter-brugeren Joe Kester, som har delt to et skærmbillede af de nye indstillinger i appen SmartThings.

Læs også: Android Auto officielt lanceret i Danmark

Ud over integrationen mellem Android Auto og SmartThings har Samsung og Google også gjort det muligt at styre Googles Nest-smartprodukter såsom termostater, kameraer og dørklokker direkte gennem Samsungs SmartThings-app på Samsung-mobiler.

Se også: Nyt om smart home og forbundne gadgets