Advarsel til YouSee-kunder: Fupopkald og falske sms´er om manglende betaling

Svindlere forsøger lige nu at franarre personfølsomme informationer fra YouSees kunder med fupopkald og falske SMS'er om betalingsproblemer.

Advarsel til YouSee-kunder: Fupopkald og falske sms´er om manglende betaling

Meget tyder på, at en lang række YouSee-kunder i disse dage bliver forsøgt svindlet med fupopkald og falske SMS’er. I hvert fald pryder en stor advarsel lige nu YouSees forside med en lang tekst, der advarer mod forsøg på svindel målrettet YouSees kunder.

Prøver at få følsomme informationer fra YouSees kunder

YouSee skriver, at de desværre har modtaget henvendelser fra kunder, som er blevet udsat for fupopkald, hvor en person udgiver sig for at være fra YouSee og påstår, at der er problemer med betalingen.

Herefter forsøger personen at skaffe følsomme oplysninger eller pengeoverførsler fra dem, de kontakter.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Hverken ringer eller SMS’er om betalingsproblemer

Selskabet slår fast, at de aldrig vil ringe ud til kunder omkring denne slags betalingssager. Samtidig understreger de, at man skal være opmærksom på falske sms’er, som ligner at de kommer fra YouSee, og som indeholder et link, hvor man bliver bedt om at udfylde betalingsoplysninger.

Disse beskeder er heller ikke fra YouSee, slår selskabet fast. Generelt skal man afholde sig fra at trykke på links og SMS’er og mails, hvis man ikke har 100 procent tillid til afsenderen.