Afstemning: Bruger du Googles digitale assistent?

Google Assistent har snakket dansk i to måneder nu. Men bruger vi det? Stem med i artiklen.

Afstemning: Bruger du Googles digitale assistent?

For snart to måneder siden var vi, efter lang tids venten, vidne til lanceringen af Google Assistent på dansk. Kort efter fulgte Googles digitale assistent med til både Wear OS smartwatches og Google Home højtalerne. Men nu hvor vi har haft lidt tid med det, bruger vi det så egentlig?

De digitale assistenter er ufatteligt populære i USA, hvor det er den hurtigst voksende forbrugerelektronik. Specielt Amazons Alexa og Google Assistent er populære, men Apples Siri og deres HomePod højtaler er også godt med. 

I forhold til i USA så er de digitale assistenter stadig nye i Danmark. Assistenterne lærer og bliver bedre med tiden og med kun to måneder hos os danskere, så bliver der konstant arbejdet på at forbedre det.

Læs også: Google Assistent – Et kort overblik

google assistent dansk
Et af de spørgsmål Googles Assistent bliver brugt allermest til: Hvordan bliver vejret i dag?. Foto: Google

Bruger du en digital assistent?

Og plads til forbedring er der uden tvivl, men der er også ting der virker rigtig godt. Står man lige i køkkenet med hænderne smurt ind i kylling, så er det rart at kunne bede assistenten om at starte en nedtælling eller måske sætte noget musik på. Er man på vej hjem fra arbejde, så er det da også lækkert at kunne bede assistenten om at tænde for varmen og lyset, specielt i disse mørke kolde tider. 

Men andre gange driller det bestemt også, hvor det bare bliver en belastning i stedet for en hjælp. Vi er netop i gang med anmeldelse af Google Home og dens assistent, som i godt kan begynde at se frem til.

Men bruger du Google Assistent, nu hvor den endelig er her? Eller bruger du måske en anden assistent? Måske er en digital assistent slet ikke noget for dig? Stem herunder.

Læs også: Android Auto forstår nu flere danske talekommandoer

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...