Black Friday 2023: Billigste Lifetime Office 2021 fra 14€ og Genuine Windows 11 fra 9€ på Godeal24!

Black Friday er kun et par dage væk, og tilbuddene er allerede i fuld gang. Godeal24 har officielt startet Black Friday-udsalget tidligt med masser af nedsatte varer på tværs af Microsoft Office- og Windows-licenser.

Black Friday 2023: Billigste Lifetime Office 2021 fra 14€ og Genuine Windows 11 fra 9€ på Godeal24!

Sponseret indhold: Hvis du har en ny computer eller ønsker at opgradere din gamle pc, er det helt sikkert et godt tidspunkt at købe Microsoft-softwarenøgler, da du kan få dem til årets laveste pris, kun 5 dage tilbage.

Køb af Microsoft Office-pakken kan være dyrt, men abonnementer på Office 365 er heller ikke helt billige. Du kan dog få Microsoft Office Professional 2021 på tilbud for kun 24,24 € lige nu (reg. 239 €) fra i dag, hvilket er den billigste i år. Et engangskøb, der vil holde for evigt.

Hvis du har flere computere eller køber sammen med venner, anbefaler vi, at du køber pakken med Office 2021 Pro 5PC’er for så lidt som 14,85 €/PC. Så snart du har betalt, får du en personlig aktiveringskode via e-mail og downloadinstruktioner, så du kan begynde at bruge Microsoft Office med det samme.

Få Microsoft Office til 90% af den oprindelige pris!

Windows 11 Professional er nu også tilgængelig med hele 90% rabat, hvilket bringer prisen ned på 11,24€ under Godeal24 Black Friday Sale.

Windows 11 er specielt designet til hybridarbejde, hvilket gør det meget nemmere for dig at arbejde problemfrit, uanset hvor du befinder dig. Du vil elske den forbedrede produktivitet og ydeevne, det giver.

Hvis du har flere computere derhjemme eller vil købe sammen med venner, kan du vælge en kombination af flere Keys, hvilket er mere omkostningseffektivt!

Bedste tilbud på Windows fra 7€

Få dine omkostningseffektive bundles med 62% rabat (kuponkode “GG62”)

  • Windows 11 Pro + Office 2021 Pro Plus Bundle – 36,59 €.
  • Windows 10 Pro + Office 2021 Pro Plus-pakke – 32,56 €.

Hvordan betaler man?

Gå til betalingssiden, fortsæt som gæst (eller opret en konto), og udfyld derefter “Billing Informations”.

Vælg venligst “CWALLETCO” i dette trin, og klik derefter på “Continue”.

Tjek venligst din ordre, og klik på “Place order”.

Så hopper den til denne side, klik på “Chose payment methods”

Endelig kan du vælge at bruge PayPal til at gennemføre betalingen.

Hos Godeal24 kan du spare en masse tid og penge med nedsatte Microsoft-licenser, større IT-sikkerhedssoftware og andre computerværktøjer. Få Windows OS og MS Office til en uovertruffen pris.

Oplev problemfri shopping med Godeal24’s digitale levering, som sender din software direkte til din e-mail inden for få sekunder efter købet. Plus, med en TrustPilot 98% Excellent rating og 24/7 ekspert teknisk support, kan du være sikker på kvaliteten af det produkt, du køber.

Godeal24 lover, at de tilbyder 24/7 professionel teknisk support og livstids eftersalgsservice, og at du kan bruge produktet uden problemer

Kontakt Godeal24: service@godeal24.com