Gør din Google Pixel vandtæt med dette cover

Googles Pixel-smartphones er ikke vandtætte, men det bliver de, med dette nye tilbehør.

Gør din Google Pixel vandtæt med dette cover

Vandtæthed som featuers vandt frem i mobilåret 2016, da året bød på vandtætte topmobiler fra både Samsung og Apple. Googles egne flagskibstelefoner, Pixel og Pixel XL, er dog langt fra vandafvisende med deres IP-53 godkendelse.

Skal du begive dig nær poolen, stranden eller badekarret med din Pixel-mobil er der nu en løsning der gøre din mobil meget mere modstandsdygtigt overfor de elektronikdræbende væsker.

Lifeproof-coveret fra tilbehørsproducent FRÉ bliver nu solgt via Googles Play Butik og gør mobilen mere vandtæt end de fleste.

Se også:  HTC 10 Evo – ny toptelefon fra HTC tåler vand

Det er IP68-godkendt og gør Pixel vandtæt ned til to meters dybde i op til to timer. Samtidig yder coveret ekstra beskyttelse der gør at telefonen overholder MIL STD 810G, som blandt andet betyder, at telefonen kan klare et fald på op til to meter uden nævneværdige knubs.

Coveret består af to lag, et til forsiden og et til bagsiden med en udskæring som giver adgang til fingeraftrykslæseren.

Den store grad af beskyttelse betyder dog, at både USB-C og headset-portene vil være gemte bag plastiklåger. FRÉ inkluderer dog en særlig adapter til headset der gør det muligt at slutte ethvert headset til en Lifeproof-sikret Pixel-mobi.

Det er dog ikke billigt at sikre Pixel-mobilen med Lifeproof-coveret. Prisen lyder på knap 90 dollars, svarende til omtrent 600 kroner. Du kan bestille coveret her.

Se også:  Google Pixel og Pixel XL overlever en time under vand – og dog

Mere om emnet

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 14/1/2017 blev bolden spillet videre med en artikel omkring emnet Samsung Gear IconX: fejler her og der [TEST] – Den videre beretning kan læses her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..