Google erstatter Android Beam med Fast Share

Google har fjernet supporten til Android Beam i Android Q. Android Beam bliver erstattet af Fast Share.

Google erstatter Android Beam med Fast Share

Google er godt i gang med udviklingen af det kommende styresystem, Android Q. Det betyder at vi begynder at se flere af de nye funktioner, der kommer med opdateringen, når Android Q engang ruller officielt ud.

Læs også: Nu kan dine Google-søgninger og lokationer slettes automatisk

Nu er Google efter sigende i gang med at erstatte Android Beam med Fast Share, og tech-giganten har fjernet supporten til Android Beam i Android Q.

Artiklen fortsætter efter galleriet…

Fast Share 1
Fast Share i menuen. Foto: 9to5google

Fast Share minder om den teknologi man lige nu kan finde i Google Files applikationen. Funktionen virker uden internet, men kræver dog Bluetooth og placeringstjenester slået til. Via Fast Share vil man blive præsenteret for en liste af enheder i nærheden, hvorfra man kan vælge, hvem man vil dele sine filer med. Lige så snart det er gjort, og modtageren har accepteret, vil den delte data blive overført ved hjælp af Wi-Fi.

Læs også: Nu kan du sende billeder med Google Duo

Funktionen gør det muligt, hurtigt at dele billeder, hjemmesider og korte tekststykker. Fast Share virker selvfølgelig mellem Android-telefoner, men understøtter angiveligt også deling med smartwatches, Chrome OS-enheder og sågar iPhone.