Google Maps: Fartkontrol og -uheldsrapporting rulles ud globalt

Google er i gang med at rulle fartkontrol og -uheldsrapporting ud på verdensplan i Google Maps.

Google Maps: Fartkontrol og -uheldsrapporting rulles ud globalt

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Allerede i juli måned sidste år rapportede vi om fartkontrol og -uheldsregistrering i Googles populære navigationsapp. Google har ganske langsomt rullet de nye funktioner ud i udvalgte lande, men i Danmark lader opdateringen vente på sig. Det ser der ud til at blive lavet om på nu.

Google har i lang tid haft travlt med at teste forskellige rapporteringsmuligheder, men ser nu ud til at være færdige og den nye funktionalitet kan derfor rulles bredere ud. Både 9to5mac og GsmArena melder om en global udrulning.

Som bruger får man mulighed for at rapportere om uheld og fartkontroller. Ikke meget anderledes end i Waze. Opdateringen skulle desuden tilføje hastighedsgrænser.

Flere brugere på Reddit melder at de har modtaget opdateringen, men vi venter stadig på at en dansker melder sig på banen. Indtil videre ser det udelukkende ud til at det er Android-telefoner der har modtager opdateringen. Selvom man har den rigtige version af Google Maps, så kommer funktionaliteten med fartkontrol og -uheldsregistrering ikke automatisk med. Det tyder på at Google selv styrer denne del.

Snart kan man rapportere om uheld og fartkontroller i Google Maps.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Man kan se fartkontroller og ulykker når man kigger rundt på kortet. Har man startet en navigation, så viser appen både fartkontroller og uheld, samt man får en lydnotifikation, når man nærmer sig en.

Tråden på Reddit kan du følge med i her. Ser du muligheden for at rapportere om uheld eller fartkontrol i Google Maps, så giv os endelig et praj.

Læs også: Google lancerer AR-navigation til Google Maps

Seneste nyt om Apps & sociale medier