Google Pixel 2 dumper torturtest

Googles Pixel 2 flagskib er ikke så high-end og så hårdfør som først antaget.

Google Pixel 2 dumper torturtest

Google topmobil for efteråret, Pixel 2, har været igennem YouTube-testerens JerryRigEverything udførlige torturtest af smartphones. En stribe tests som Pixel 2 har svært ved at bestå, grundet en billig bagside og en svaghed i konstruktionen.

Pixel lægger ud med at gøre det fint i de indledende discipliner. Displayet er ganske ridsefast og klarer sig der ligeså godt som Apples iPhone 8 eller Samsungs S8 serie. Når mobilen vendes om, og bagsiden angribes, er historien dog en anden.

Bagsidens aluminiums bagside får kritik for ikke at bestå af ren aluminium. Et par ridseprøver fastslår, at den såkaldte aluminium-unibody er beklædt med et tyndt lag plastmaling som let bliver ridset – ligesom LG G5 i sin tid. Power-knappen og fingeraftrykslæseren er også i plast i modsætning til volumenknapper som er af ren metal.

Læs også:  Første torturtest af iPhone 8 [VIDEO]

Den sværeste disciplin for Pixel 2 er i midlertidig den såkaldte ’bendtest’, hvor mobilen begynder at flekse ved den første påvirkning. ”Det her er bestemt ikke mobilen til dem med stramme jeans”, konkluderer YouTuberen.

Her noterer testeren, at Pixel 2 lider af samme svaghed som plagede iPhone 6 i sin tid. En svaghed i konstruktionen tæt på midten af mobilen, gør den udsat for pres, hvilket kan få mobilen til at bøje under påvirkning. Her får Googles beslutning om at placere antennestriben langt ned af mobilens side skylden, da det giver en svaghed på et kritisk sted.

Læs også:  Samsung Galaxy S8 og S8+ skuffer fælt i torturtest

Du kan se hele torturseancen udfolde sig herunder: