Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Billeder og priser afsløret

Nye billeder viser Googles to kommende Pixel-flagskibe frem. Priserne på topmodellerne er også blevet afsløret - og de bliver ikke billige.

Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Billeder og priser afsløret

Googles præsentation af de to nye topmodeller, Pixel 2 og Pixel 2 XL, nærmer sig så småt, og som med alle andre producenter er det efterhånden umuligt at holde nogen som helst informationer bag lukkede døre – spørg bare Apple.

Læs også: Rygte: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL bliver vandafvisende

Det må Google også sande, for hjemmesiden Droid-life har nu afsløret fire helt nye pressefotos af både den lille Pixel 2 og den store Pixel 2 XL. Billederne viser først og fremmest Pixel 2 i sort, hvid og blå, mens Pixel 2 XL ses i farverne sort og hvid – alle med samme velkendte glaspanel på den øverste tredjedel af bagsiden ligesom sidste års Pixel-telefoner.

Pixel 2 XL
Her ses de to nye billeder af Pixel 2 XL i farverne Black & White og Just Black. Foto: Droid-life.com

Selvom LG står for at fremstille den store Pixel 2 XL og HTC laver den lille Pixel 2, har de grundlæggende samme design. Der er dog små forskelle i placeringen af kamerasensoren, LED-blitzen og sensorer og mikrofoner på bagsiden.

Billederne bekræfter med andre ord blot de detaljer, som er blevet afsløret af Pixel 2 XL tilbage i juli måned og for den lille Pixel 2’s vedkommende i sidste måned.

Foruden billederne er Droid-life dog også kommet i besiddelse er flere interessante informationer. For det første fortsætter Google med de noget mærkværdige navne til farverne. Pixel 2 får nemlig navnene “Kinda Blue”, “Just Black” og “Clearly White”, mens Pixel 2 XL kaldes “Just Black” og ”Black & White”.

Google Pixel 2
Her ses de tre farver, som Pixel 2 kan fås i. Foto: Droid-life.com

Her er de mulige danske priser på Pixel 2 og Pixel 2 XL

Hvad der formentlig er mere interessent for de fleste er dog priserne på de to Pixel 2-mobiler. De er nemlig også blevet offentliggjort, og hvis du havde håbet på, at de får samme attraktive priser som Googles tidligere Nexus-mobiler, så må du tro om igen.

Google fortsætter nemlig med sidste års høje priser og føjer endda lidt mere til, når det gælder priserne på den store af de to. Måske it-giganten har ladet sig inspirere af priserne på iPhone X, for de er nemlig godt deropad.

Pixel 2 XL: Den billigste Pixel 2 XL med 64 GB lagerplads får nemlig en amerikansk pris på hele $849, mens 128 GB-modellen vil koste intet mindre end $949. Til sammenligning kostede sidste års Pixel XL $769 for modellen med 32 GB lager og $869 for 128 GB lager.

Der er altså føjet $80 til priserne på den i forvejen ikke så billige Pixel XL, men hvor meget svarer det til i danske kroner? Det er svært at sige, da Googles Pixel-mobiler ikke officielt kom til salg i Danmark, og der er derfor ikke nogen retvisende prisforskel at rette sig efter.

Læs også: Knivskarpe renderinger af Google Pixel 2 dukker op

Forestiller vi os, at Google skulle komme på bedre tanker og begynde at sælge Pixel 2 og Pixel 2 XL i den danske Google Store, er der er ikke mange andre produkter at tage udgangspunkt i end prisforskellen på en Chomecast Ultra i USA og i Danmark.

Den danske pris er næsten 1,5 gang højere end de amerikanske, så hvis samme pricforskel skulle gælde for de kommende Pixel-mobiler, vil eventuelle danske priser på Google Pixel 2 med henholdsvis 64 og 128 GB lagerplads være 6.999 og 7.999 kroner. Priserne er altså ikke helt på iPhone X-niveau, men der ses en klar tendens, hvor priserne stiger voldsomt i år.

Pixel 2: Priserne på den mindre, HTC-producerede Pixel 2 er dog mere overkommelige. De er nemlig identiske med priserne på sidste års Pixel. Det vil sige $649 for 64 GB lagerplads og $749 for 128 GB lagerplads. Det vil formentlig svare til 5.999 og 6.999 kroner.

Det er ud for den 4. oktober, du skal sætte kryds i din kalender, hvis du vil se afsløringen af Googles to nye Pixel-smartphones. Mobilsiden dækker naturligvis nyhederne fra Googles event.