Google Pixel 4 lækket i Youtube-video

Googles næste flagskibsmobil, Pixel 4, bliver vist grundigt frem i en 14 minutter lang Youtube-video.

Google Pixel 4 lækket i Youtube-video

Nu er der ikke mere tilbage at afsløre om Googles næste Pixel-telefon, Pixel 4 og Pixel 4 XL. En anerkendt vietnamesisk YouTube-kanal, der normalt laver grundige gennemgange af nye mobiler, har fået fingrene i Google Pixel 4 XL. I en 14 minutter lang video i viser de det nye flagskib frem.

I videoen er det både hardware og software der bliver kigget på, blandt andet Googles nye kamera-app og den nye “screen attention”-funktion. Videoen bekræfter det allerede lækkede design, med en bagside der minder ekstremt meget om de nye iPhones.

I videoen bliver der vist tre farver frem: hvid, sort og en vild orange. Der ser ikke ud til at være en notch i skærmen, men i stedet en god gammeldags bred sort kant. Til gengæld bekræfter videoen et “Smooth Display” med 90Hz dynamisk skærm, dvs. den kan automatisk skifte i mellem 60 og 90Hz.

Google Pixel 4
Pixel 4 får 90Hz Smooth Display. Foto: Youtube

Google Pixel 4 XL er angiveligt udstyret med et Snapdragon 855-chipsæt, 6Gb RAM og en skærm på 6,23 tommer. Pixel 4 XL får 3700 mAh batteri og den 5,7 tommer Pixel 4 får 2800 mAh. Begge kommer selvfølgelig med nyeste Android 10.

Der er angiveligt ingen fingeraftrykslæser, da Google går all-in på ansigtsoplåsning.

Google Pixel 4 lanceres den 15. oktober

Tipsteren @evleaks påstår, at Google Pixel 4-telefonerne bliver afsløret tirsdag den 15. oktober. 

Videoen med Pixel 4 XL kan ses lige her: