Google ser ud til at skære ned på deres laptop- og tabletafdeling

Salget af Pixelbook og Pixel Slate er angiveligt ikke så godt som Google havde håbet. Nu er flere medarbejdere blevet overflyttet til andre afdelinger.

Google ser ud til at skære ned på deres laptop- og tabletafdeling

Googles egen laptop- og tabletafdeling har muligvis ikke haft den ventede succes. Ifølge Business Insider har selskabet nu bedt flere medarbejdere fra Google Create-afdelingen, der førte tilsyn med Pixelbook og Pixel Slate, om at skifte til andre afdelinger.

Læs også: Google Pixel Slate: Hvad mener anmelderne om den?

De pågældne medarbejder er blevet bedst om at skifte til andre afdelinger under Alphabet Inc., som nu ejer de selskaber, der før var ejet af Google, inklusiv Google selv.

google pixel slate
Google Pixel Slate. Foto: 9to5google.com

De medarbejdere der, indenfor de sidste to uger, er blevet bedt om at skifte til andre afdelinger tæller hardwareingeniører, såkaldte technical program managers og technical program supporters. Overflytningerne sker angiveligt som et resultat af, at flere projekter hos Google Create er blevet annulleret. Det gælder blandt andet de afdelinger der udvikler og producerer Pixelbook, Pixel Slate og andre “Made by Google”-produkter.

Læs også: Google Drev får nyt udseende og nye funktioner

En kilde hos Google påstår, at afdelingerne havde flere projekter i støbeskeen, og at overflytningen af medarbejder tyder på en nedskalering af Googles produktportefølje.
Indtil videre har Google bedt de berørte medarbejder om at søge midlertidige roller, hvilket giver selskabet mulighed for revurdere nedskaleringen.

Google selv har angiveligt afslået at kommentere på sagen overfor Business Insider.