Her er alle de andre nyheder fra Googles event

Google kunne i går løfte sløret for en håndfuld af andre store nyheder ud over Pixel 2 og Pixel 2 XL. Se alle de nye produkter her.

Her er alle de andre nyheder fra Googles event

Ved Googles store event i går aftes dansk tid blev de to topmodeller Pixel 2 og Pixel 2 XL omsider en realitet. Ligesom sidste års Pixel-mobiler kommer de dog ikke officielt til Danmark via Googles egen webshop.

Læs også: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL er nu officielle

Det samme gør sig gældende for alle de syv andre nyheder, som søgegiganten afslørede ved eventen. Fulgte du ikke med under gårsdagens livestream, følger der nedenfor et kort sammendrag af de mange øvrige nye Google-produkter, som du går glip af som dansker.

Google Chromebook Pixel
Chromebook Pixel. Foto: Google.com

Chromebook Pixel

Det første produkt er en toptunet Chromebook Pixel, som er en højtydende 4-i-1 bærbar computer med Googles eget Chrome OS-styresystem. Chromebook Pixel er en lille og let sag på 12,3” og en vægt på kun 1,1 kilo. Den har et design, der mest af alt minder om Pixel-telefonerne på bagsiden af skærmen, og resten er konstrueret i aluminium.

Computeren kan købes med en 7. generations Intel i5- eller i7-processor, 8 eller 16 GB RAM og 128, 256 eller 512 GB SSD.

Læs også: Sammenligning: Google Pixel 2 vs. Pixel 2 XL

Dertil kan der tilkøbes en stylus kaldet Pixelbook Pen. Den har en forsinkelse på kun 10 millisekunder og følges derfor tæt som at skrive på papir. Den koster dog $99 – direkte omsat til 625 kroner.

Ligesom stylussen er Chromebook Pixel også en dyr sag. Alt efter variant koster den $999 (6.325 kroner), $1.199 (7.590 kroner) og $1.649 (10.440 kroner).

Google Home Mini
Google Home Mini. Foto: Google.com

Google Home Mini – nu i lommeformat

Google løftede også sløret for en ny og lille Google Home Mini-højttaler, som har Google Assistant indbygget. Som navnet indikerer, er højttaleren blevet mindre end sidste års Google Home – ja, nu kan den med lidt god vilje gemme sig i en bukselomme.

Højttaleren er udført i et rundt, simpelt design uden nogle kanter eller andre forstyrrende elementer. Toppen af højttaleren er dækket af stof, mens resten er udført i plastik.

Læs også: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Pris og tilgængelighed

Google Home Mini udmærker sig med den lave pris på kun $49 eller hvad der kan omsættes direkte til 310 kroner.

Google Home Max
Google Home Max. Foto: Google.com

Google Home Max

Det eneste produkt, der ikke blev lækket forud for eventen, er Google Home Max. Det er en større højttaler til hjemmet, som også har Google Assistant indbygget. Den måler 33,7 x 19 cm og er 15,4 cm dyb. Der er derfor også blevet plads til væsentligt flere (og bedre) højttalerenheder. Der er to 4,5” bashøjttalere og to 0,7” diskanthøjttalere at finde bag fronten af stof.

Højttaleren har en pris på $399, hvilket direkte omsat til danske kroner er 2.520 kroner.

Google Pixel Buds
Google Pixel Buds. Foto: Google.com

Google Pixel Buds: Trådløse øretelefoner med live-oversættelse

Da Google Pixel 2 og Pixel 2 XL ikke har en 3,5 mm jackport, har Google også lanceret et nyt sæt trådløse øretelefoner, som kan købes ved siden af for $159 eller 1.000 kroner.

Øretelefonerne er lidt anderledes end Apples AirPods. De er nemlig forbundet til hinanden med et kabel, som hænger bag om hovedet. Så forsvinder de i hvert fald ikke så let fra hinanden. Øretelefonerne har strøm til 5 timers musikafspilning, mens den medfølgende beholder fungerer som hurtigoplader. Med beholderen kan øretelefonerne spille i 24 timer.

Læs også: DXOMark: Google Pixel 2 er den nye kamerakonge

Det specielle ved Google Pixel Buds er, at man kan aktivere Google Oversæt ved at man bare holder fingeren på højre øretelefon. Så kan man uden at hive telefonen op lave live-oversættelse af samtaler på tværs af sprog.

Google Daydream View
Daydream View. Foto: Google.com

Ny og forbedret Daydream View-headset

Hvis du vil prøve virtual reality på din Android-mobil, kan du gøre dette med blandt andet Googles eget VR-headset kaldet Daydream View. Nu har søgegiganten lanceret en forbedret udgave af headsettet.

Linserne har nu fået bedre linser med et bredere synsfelt på 130 grader, så du får en bedre oplevelse af den virtuelle virkelighed. Til sidst er der lavet små forbedringer, så varm luft fra telefonerne nemmere kan slippe ud, ligesom der også slipper mindre lys ind ved siderne.

Det nye Daydream View koster $99 eller 625 kroner.

Google Clips
Google Clips. Foto: Google.com

Google Clips: Minikamera med kunstig intelligens

Den sidste nyhed fra Google er et lille kamera på størrelse med et GoPro Hero 6. Kameraet er tænkt som en lille enhed, man kan have derhjemme og med rundt omkring. Det er styret af kunstig intelligens og kan genkende ansigtsudtryk, familiemedlemmer, belysning og billedets opbygning. Kameraet tager billeder og optager små klip helt automatisk, og det skulle blive bedre med tiden til at vide, hvornår der er øjeblikke, som er værd at fotografere.

Google Clips koster $249, hvilket er 1.575 kroner.