iFixit går sammen med Microsoft om reparationsværktøjer til Surface

Microsoft designer alt værktøj, vægte og tilbehør, mens iFixit producerer dem - tæt samarbejde skal gøre det lettere selv at reparere Surface-enheder.

iFixit går sammen med Microsoft om reparationsværktøjer til Surface

iFixit har været en betydningsfuld del af communityet for mobilreparationer i årevis, og de om nogen ved, hvor vigtigt det er at fortælle om mulighederne for reparation for nye enheder og give folk værktøjer, så de selv kan reparere sine smartphones derhjemme.

Lettere at reparere Surface-enheder

Den seneste udmelding fra iFixit handler om reparationsværktøjer til Microsofts Surface-enheder, hvor disse værktøjer bliver tilgængelige for Microsoft Authorized Service Providers, Microsoft Experience Centers og Microsoft Commercial kunder. Disse reparatører kan købe Microsoft serviceværkøtjer direkte fra reparationswebsiden.

Microsoft har designet alt værktøj, vægte og tilbehør, men iFixit skal producere dem. Værktøjet skal bruges til præcist at fjerne/påføre klæbemiddel på ”udvalgte Microsoft Surface modeller” og bliver kvalitetstestet på samme måde, som gælder for alt andet af deres reparationsværktøj.

Surface Display Bonding Frame og Rebinding Fram fås til Microsoft Surface Pro 7+ (2020), Microsoft Surface Pro 8, og Pro X. Surface Battery Cover (til at beskytte enhedens indmad under reparation) er kompatibel med Surface Laptop 3 (13,6 tommer og 15 tommer), Surface Laptop 4 (13,5 tommer og 15 tommer), Surface Laptop Go, Surface Laptop SE og Surface Laptop Studio.

Se også: Billig Surface Pro X

Right to repair vinder frem

“Microsoft har taget et stort skridt i retning af at gøre reparation tilgængelig for deres kunder, og deres timing er perfekt, da Right to Repair vinder frem i USA. Ved at have OEM-værktøjer til rådighed vil reparatører få mulighed for at hjælpe deres kunder med at holde deres enheder i live i længere tid..” siger CEO for iFixit, Kyle Wiens.

Selvom iFixit samarbejder med Microsoft, vil de stadig tilbyde gratis DIY reparationsinfo omkring Surface-enheder.

Se også: Nyheder om reparationer af tech-produkter