iPhone 11 blev den mest solgte telefon i første kvartal

En ny rapport viser, at på trods af en coronavirus-pandemi endte den dyre iPhone 11 med, at blive første kvartals mest solgte mobiltelefon på verdensplan.

iPhone 11 blev den mest solgte telefon i første kvartal

Ifølge en ny rapport fra analysevirksomheden Omdia blev Apples iPhone 11, på verdensplan, den mest solgte mobiltelefon i første kvartal. Selv med en økonomi-hærgende COVID-19-pandemi viser det sig, at den dyre iPhone stadig bliver foretrukket, og har solgt i langt flere eksemplarer end den næste på listen.

Nummer to på listen er Samsungs mellemklasse-mobil Galaxy A51, men er altså langt fra, at kunne måle sig med iPhone 11’s salgstal. Ifølge rapporten er iPhone 11 nemlig den mest solgte telefon med hele 19,5 millioner eksemplarer, hvor Samsungen “kun” opnåede 6,8 millioner.

Se også: Sammenlign billige priser på iPhones

Sidste år så man et lignende mønster, hvor Apples iPhone XR indtog førstepladsen, efterfulgt af en række billigere telefoner. På top 10 listen over de mest solgte mobiltelefoner finder man iPhone-, Galaxy- og Redmi-modeller, men her er igen ingen Huawei.

Mest solgte mobiler 2020 1 kvartal
Mest solgte mobiler 2020 1. kvartal.

Apples iPhone XR går igen på dette års liste, hvor den sniger sig ind på en femteplads med 4,7 millioner solgte. Alt i alt er der fire iPhone-modeller på listen, hvilket også kan siges om Samsungs Galaxy-telefoner. Samsungs ultra-dyre topmodel, Galaxy S20 Ultra, er ikke at se på top 10 listen, men det er den billigere Galaxy S20+ til gengæld, med 3,5 millioner solgte enheder.

Læs også: Test af Apple iPhone SE 2020

iPhone SE 2020 godt på vej

Apples nyeste mobiltelefon, iPhone SE 2020, skulle også have fået en rigtig god start. Den lille og “billige” iPhone blev lanceret i midten af april, og det bliver utroligt spændende at se, hvor den ender i andet kvartals mest solgte mobiltelefoner.

Læs også: Test: Samsung Galaxy S20+ – den S20 du bør købe