JBL lancerer nye Google Assistent-højtalere

JBL lancerer i dag to Google Assistent-udstyrede højtalere: Den bærbare Link Portable og JBL Link Music.

JBL lancerer nye Google Assistent-højtalere

JBL lancerer to nye bluetooth-højtalere, hvoraf den ene kan tages med på farten, som også har mulighed for streaming via WiFi med AirPlay 2 og Chromecast. Begge kan styres håndfrit med Googles digitale assistent.

Med Wi-Fi og Bluetooth streaming kan du lytte til klar lyd, uden at blive forstyrret af et telefonopkald eller manglende batteri midt i yndlingsnummeret. JBL Link Portable understøtter nemlig AirPlay2, så du kan streame direkte fra Spotify eller Apple Music. Og du behøver ikke længere række ud efter telefonen for at skifte nummer, du kan blot bede Google Assistant om at gøre det for dig.

JBL Link Portable er med en batterilevetid på otte timer, en kompakt størrelse og IPX7 vandtæthed, oplagt til at have med på farten. Der medfølger desuden en ladestation, så du nemt kan få strøm på højtaleren uden at skulle tænke på irriterende kabler eller ledninger.

JBL Link Portable fås i farverne ocean blue, sort og grå og koster vejledende 1.299 kroner.

JBL Link Portable
JBL Link Portable har Google Assistent, Chromecast og AirPlay 2. Den klarer uden problemer lidt vand og holder strøm i otte timer. Foto: JBL

Læs vores test af JBL Link Portable.

JBL Link Music er mindre end Portable, men vil, ifølge JBL, sikre maksimal musikglæde med dens 360 JBL Signature Sound. Uden et indbygget batteri, kræver Music, modsat Portable, tilslutning til strøm.

JBL Link Music spiller krystalklart og med en overraskende god basoplevelse til en skarp pris. Ligesom Portable understøtter den Wi-Fi- og Bluetooth-streaming samt Google Assistant, som man kan spørge Google om vejrudsigten, blive opdateret på de seneste nyheder og meget andet.

JBL Link Music fås i farverne ocean blue, sort og grå og koster vejledende 999 kroner.

JBL Link Music
JBL Link Music har samme funktioner som de dyrere Portable, men fylder mindre. Foto: JBL