Lav printede fotobøger med Google Fotos

Med Google Fotos kan du nu, på en let, hurtig og meget brugervenlig måde, lave en flot printet fotobog.

Lav printede fotobøger med Google Fotos

Hvad er mere oplagt end at lave en kalender over året der gik? Der findes et utal af muligheder for det, men få er så lette at gå til og hurtige, som Googles nye funktion til Google Fotos. Har du allerede alle dine billeder på Google Fotos, så er det bestemt et kig værd. 

Man kan lave fotobøger i Google Fotos i både appen og på computeren, hvor man går ind på Google Fotos hjemmeside. I menuen vælger man fotobøger, hvorefter man får muligheden for at oprette en ny fotobog. Det koster fra 99 kroner, eksklusiv levering, hvor 20 sider er inkluderet. Skal man have ekstra sider, så koster de 5 kroner stykket. Der kan være op til tre billeder per side.

Læs også: Google Fotos tilføjer dybderedigering til iPhones

google fotos fotobog
Ifølge Google er der brugt bæredygtigt kvalitetspapir til fotobøgerne. Foto: Google

Med Googles Fotobøger slipper man for at hente og installere et tredjepartsprogram og man skal heller ikke uploade billederne. Alle billederne har man liggende klar på Fotos. Selve redigeringen er også let, hvor man kan vælge i mellem forskellige layouts og tilføje tekst. Billederne bliver automatisk tilpasset. 

Priserne lyder således:

  • 99 kroner for 20 sider, 18 x 18 cm med blødt omslag. 5,00 kr. pr. ekstra side, op til 100 sider.
  • 169 kroner for 20 sider, 23 x 23 cm med hårdt omslag. 10,00 kr. pr. ekstra side, op til 100 sider.

Levering kan klares billigst til 45 kroner, hvor der er 9-11 dages levering. Hurtigere levering koster 105 kroner og tager 4-7 dage.

Læs også: Google Maps hjælper snart med at finde parkeringspladser