Nexus kan få Google Assistant ved næste store update

Nexus 5X og Nexus 6P er rygtet til at få Pixels stemmeassistent, Google Assistant, ved næste “store” Android-opdatering.

Nexus kan få Google Assistant ved næste store update

I går kunne vi fortælle historien om, at Nexus-mobilerne 5X og 6P er på vej til at få en eksklusiv Pixel-funktion installeret, og nu er der angiveligt mere nyt på vej til Nexus-folket.

Ifølge kilder tæt på Google, vil både Nexus 5X og Nexus 6P få Googles smarte stemmeassistent, Google Assistant, der ellers lige nu kun er at finde på Pixel og Pixel XL.

Angiveligt skulle stemmeassistenten lande på Nexus-enhederne ved næste “major update”, altså næste større Android-opdatering.

Slut med nye Android-versioner til Nexus 6 og Nexus 9

Hvad “større” opdatering præcist refererer til er endnu uvist, og det kan være alt fra den næste inkrementelle opdatering af Nougat til Android 8 (Oreo).

Men Google Assistant virker dog også klart som en funktion, man er klar på at vente på. Selvom vi indtil videre kun har fået lov at teste den med det engelske sprog, så fungerer det rigtig godt og vil kun i fremtiden blive endnu bedre.

Godt nok er der ingen fast tidshorisont på, hvornår Google Assistant kommer til Nexus, men når den gør, ja så tror jeg rigtig mange Nexus-brugere bliver glade.

Se denne: Pixel smider Nexus-mobilerne ud af Google Store