Nu kan dine Google-søgninger og lokationer slettes automatisk

Google har nu gjort det muligt at få slettet søgninger og placeringshistorik automatisk. Sådan slår du det til.

It, tele og tech

Google introducerer nu automatisk sletning af placeringshistorik, søgninger på Google, søgninger i Google Play. Nu kan man vælge i mellem tre muligheder, at administrere data gemt hos Google. 

Skal indhold gemmes i tre måneder, 18 måneder eller vil du selv styre det manuelt – valget er nu dit. Det er ganske enkelt at slå det til.

Først og fremmest skal du gå til din konto på Google, under Web- og appaktivitet. På siden finder man muligheden: “Vælg at slette automatisk”. Trykker du på dette, dukker dette skærmbillede op, hvor du kan vælge i mellem de tre indstillinger.

Google søgning
Foto: Mobilsiden

Når du har valgt trykker du på næste. Herunder kan du se Googles egen opslag på Twitter omkring den nye funktion: