Plenti skifter til TDC’s netværk i december

Plenti skifter fra 3’s til TDC Groups kvikke mobil netværk i december.

Plenti skifter til TDC’s netværk i december

Siden TDC Group i september måned overtog teleselskabet Plenti, har der været tvivl om hvorvidt selskabet vil skifte til TDC’s netværk i stedet for det nuværende netværk som dækkes af 3’s mobilmaster.

Læs også:  TDC Goup opkøber Plenti

Dengang lød meldingen at opkøbet ikke vil medføre nogen ændringer for Plentis eksisterende kunder, men visse ændringer er på vej. De nye tiltag vil dog hovedsageligt give bedre dækning og gratis opgraderinger for eksisterende abonnementer.

I en mail til Plentis kunder, oplyser selskabet af overgangen vil ske, og at Plenti kunder fra december måned vil kunne se frem til fremover at benytte TDC’s mobilnetværk. Netværket er igennem de seneste tre år blevet kåret som landets bedste af Teknologisk Institut.

Se også:  TDC og YouSees netværk igen kåret som landets bedste

Den udsendte mail beskriver, hvordan 82 pct. af kunderne på TDC’s netværk oplever ’en fejlfri mobiloplevelse’ – tal der distancerer 3, Telia og Telenors scorer som varierer mellem 54 og 58 pct. fuld brugertilfredshed. Tallene er udarbejdet af Teknologisk Institut og vurderes ud fra et halvt minuts telefoni, 10MB download/upload indenfor henholdsvis 15 og 30 sekunder samt et minuts lag-fri YouTube-streaming.

Hvorvidt der vil være tale om et netværksboost for dig, afhænger dog af de enkelte netværksforhold omkring dig. På Plentis hjemmeside kan du orientere dig på dette kort over begge netværk og der se, hvordan det nye netværk vil præstere der hvor du befinder dig.

Visse af Plentis nuværende kunder modtager i dag også en anden tidlig julegave fra teleselskabet. Eksisterende DK-abonnementer med fri tale og data får en gratis EU-pakke med 5GB inkluderet roaming-data.

Læs også:  Plenti-kunder får fri EU-upgrade