Sådan bliver Googles næste Pixel-telefon

Google Pixel 4 ser ud til at blive lidt af en overraskelse. Det velkendte og roste enkelte bagkamera bliver til tre og skærmnotchen er væk.

Sådan bliver Googles næste Pixel-telefon

Pixel, Googles mobiltelefon-serie der gerne snart officielt må komme til Danmark. Vi har flere gange håbet på en dansk lancering, men den er indtil videre udeblevet, på trods af Googles øget fokus på Danmark. Vi har Chromecast, Nest Hub, Nest sikkerhedsudstyr, Google Stadia, men altså ingen Pixel-smartphone. Måske er 2019 året?

Google har allerede, i et tweet, afsløret bagsiden af Pixel 4, men nu er @OnLeaks klar med renderinger af forsiden også. Det ser ud til, at Google med Pixel 4, går væk fra en populær trend i mobilindustrien, hvor skærmen skal fylde mest muligt og frontkameraet skal være i en notch, punch hole, pop-up, flip og hvad der ellers er af løsninger. Google er i stedet gået tilbage til en mere klassisk løsning med en bredere ramme i toppen, hvor der er plads til højtaler, diverse sensorer og et dobbelt frontkamera. 

Bagsiden er klassisk Google Pixel design, lige bortset fra det nye tredobbelte kamera. Pixel-telefonerne er ellers tidligere blevet rost til skyerne for deres kunnen med en enkelt kameralinse, hvor softwaren har spillet en enorm rolle. Med denne gang kaster Google sig altså over tre kameralinser:

De to nye kameralinser består angiveligt af en 16 megapixel telefoto og en 3D ToF-linse, Time of Flight. Det ekstra frontkamera skulle også være en 3D-sensor, som blandt andet bruges til sikrere ansigtsoplåsning. 

Der kommer, som sædvanligt, to modeller af Pixel 4: en XL-model med 6,25 tommer skærm og en mindre med 5,6 til 5,8 tommer skærm, begge med 19,5:9 skærmformat. 

Her er billederne:

Google Pixel 4
Foto: @OnLeaks

Stadig med stereohøjtalere

Google Pixel 4 bliver udstyret med Snapdragon 855, 6GB RAM og, heldigvis, stereohøjtalere. Der er intet 3,5mm jackstik. Den forventes at blive lanceret til oktober med nyeste Android 10 Q ombord.

Tror i vi ser en dansk lancering af Pixel 4?

Læs også: Første beta af Android Q ude – Her er nyhederne