Samsung Unpacked 11. august: Alt vi forventer af eventet

To nye foldbare telefoner, nye smartwatches med Google Wear OS og nye trådløse hovedtelefoner. Samsung gør klar til det helt store event i morgen.

Samsung Unpacked 11. august: Alt vi forventer af eventet

Opdateret: Artiklen er opdateret med livestream fra Samsungs Unpacked-event.

I morgen står Samsung klar til at afvikle endnu et Unpacked-event, hvor en stribe af produkter forventes afsløret. Denne artikel handler om alt det vi kan forvente samt al den lækkede information omkring dem. Og skal man tro rygterne, så er der lidt af hvert i vente: To nye foldbare Galaxy-telefoner, en række af de nye Wear OS-smartwatches og nye Galaxy Buds trådløse hovedtelefoner.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på Samsung-telefoner

Hvornår starter Samsungs Unpacked-event?

Samsung august 2021 Unpacked-event løber af stablen den 11. august klokken 16:00 dansk tid. Man kan følge med på Youtube eller her i artiklen, som i morgen vil blive opdateret med video fra eventet.

Denne omgang af Samsungs Unpacked ser ud til at blive af den mere interessante slags. Typisk er dette event for Galaxy Note-serien, men ikke i år. I stedet er det det første Samsung-event nogensinde, hvor der udelukkende er foldbare telefoner med. Ikke nok med det, så er også starten på noget (forhåbentligt) stort for Android-smartwatches, hvor Googles Wear 3.0 for første gang vises frem i Galaxy Watch 4. Og til sidst, så er der også et par value for money hovedtelefoner i vente i morgen. Herunder får du overblikket.

Samsung Galaxy Z Fold 3
Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3

Hele to foldbare telefoner forventes Samsung at have med. Det er en opdatering til sidste års Z Fold 2 og Z Flip 5G, hvor der er flere spændende nyheder. Første og fremmest får Fold-serien endelig en S Pen-stylus. Den store foldbare skærm i Z Fold 3 er nemlig oplagt til brugen af en stylus. S Pen ser dog ikke ud til at blive integreret i Z Fold 3, som vi kender det fra Note-serien, men kan i stedet isættes et etui. Og dernæst, så skulle både Fold og Flip endelig have beskyttelse mod vand med en IPX8-certificering.

Når det kommer til Samsung Galaxy Z Fold 3, så er det high-end specifikationer: Snapdragon 888, en 7,55 tommer indvendig skærm, en 6,23 udvendig skærm, som begge har 120 Hz-skærmopdatering. Når det kommer til kamera, så er der også spændende nyt. Siden topmodellen Galaxy S20 Ultra har vi set Samsung bruge en 108 megapixel hovedsensor, men den bliver nu skiftet ud med en ny 12 megapixel sensor.

Se også: De første test af Samsung Galaxy Fold 2: En klar forbedring

Samsung Galaxy Z Flip 3
Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung klaptelefon til de modebevidste er tilbage med opdateret design og indmad. Den nye model hedder Samsung Galaxy Z Flip 3 og får, udover førnævnte IP-certificering, en større skærm på forsiden og bedre ydelse.

Skærmen på ydersiden af Z Flip 3 er angiveligt 1,9 tommer og viser notifikationer, medieafspilning og mere. Den indvendige skærm på 6,5 tommer skulle være på 120 Hz-skærmopdatering og indmaden sandsynligvis en Snapdragon 888. På bagsiden er der to 12 megapixel kameraer og et 10 megapixel kamera til selfies.

Samsung Galaxy Watch 4
Samsung Galaxy Watch 4 i sort

Se også: Billigste eSIM til smartwatch?

Samsung Galaxy Watch 4 Classic og Active

Typisk er de nye smartphones det mest spændende, når der bliver afholdt denne type events. For nogle af os interesserede er det dog anderledes denne gang, hvor Samsungs kommende smartwatches bringer meget nyt med sig. Samsung skifter nemlig fra deres eget Tizen-styresystem til smartwatches til Googles Wear OS, som har fået en stor overhaling. Det skulle betyde nyt softwaredesign, bedre ydelse og animationer, bedre batteritid og flere apps.

Når det kommer til Samsungs Galaxy Watch 4-smartwatches, så ser disse meget interessante ud. Der kommer to modeller, som derunder kommer i flere størrelser. Det ligner at der er noget til ethvert håndled.

Galaxy Watch 4-serien er også udstyret med et nyt chipset, kaldet Exynos W920, som er udviklet specifikt til smartwatches. Det er verdens første chip til wearables, som er bygget på 5nm teknologi. Samsung hævder 20 procent bedre CPU-ydelse og ti gange bedre GPU-ydelse end deres tidligere wearables Exynos-chip.

Samsung Galaxy Buds 2
Samsung Galaxy Buds 2

Se også: Guide: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Samsung Galaxy Buds 2

Og til sidst skulle Samsung også afsløre nye in-ear hovedtelefoner. Samsung Galaxy Buds 2 ligner sidste års Buds, men kommer i en række nye farver og skulle have bedre støjreduktion.

Der er derudover ikke mange informationer om Buds 2 endnu.

Det hele bliver officielt afsløret i morgen klokken 16:00 dansk tid. Hvad er du mest spændt på?

Se også: Test af hovedtelefoner, headsets og gadgets

Mere til stoffet

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 21/7/2021 pustede redaktionen nyt liv til historien med sagen Officielt: Samsung afholder stort Unpacked-event 11. augustKlik her og læs historien.. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..