tado Smart Thermostater understøtter nu Google Home

De smarte termostater fra tado understøtter nu det netop lancerede Google Home på dansk.

tado Smart Thermostater understøtter nu Google Home

Google lancerede smart højttalerne, Google Home og Google Home Mini, i går aftes. Få producenter arbejder allerede sammen med den danske assistent og nu er tado også klar med understøttelse til deres smarte termostat-løsninger. 

Med en Google Home højttaler i hjemmet, kan man bede assistenten om at udføre forskellige handlinger. Det er alt fra at tænde lyset i gangen, slukke fjernsynet i stuen og spille musik på anlægget. Med tado’s integration af Google Home kan man nu også styre varmen.

tado, der har hovedsæde i München, er blandt de førende indenfor klimastyring i hjemmet. Med assistenten på Google Home kan tado indstille, øge og sænke temperaturen i hjemmet. Sidder man i sofaen og synes det er lidt køligt, så siger man bare “Hey Google, forøg temperaturen i stuen med tre grader.”

Læs også: Dette kan du sige til Google Assistent

tado smart thermostat
Smart Radiator Thermostat fra tado. Foto: tado

Ok Google, sæt temperaturen i stuen til 22 grader

tado tilbyder en række forskellige løsninger af smarte termostater. Grundlæggende har de to udgaver: Smart Thermostat og Smart Radiator Thermostat. Den sidstenævnte fungerer som en helt almindelig thermostat, man sætter direkte på radiatoren.

Et startersæt med Smart Radiator Thermostat v3+ koster vejledende 999 kroner, hvori der medfølger en enkelt termostat, en brigde, USB kabel, strømstik, internetkabel, batterier og adaptere. Altså alt det nødvendige for at komme i gang. En enkelt termostat er sjældent nok til et hjem, men de kan også købes i løsvægt til ca. 600 kroner.

Udover Google Home integrationen understøttes også Apple HomeKit og Amazon Alexa. Du kan læse meget mere om tado’s løsninger her.

Læs også: Google Assistent kan afspille radionyheder for dig