TDC vil lære danskerne at bruge mobilen

Danmarks største teleselskab vil lære danskerne at bruge smartphones. TDC er klar med kampagnen 'Kom godt i gang'.

TDC vil lære danskerne at bruge mobilen

TDC er klar med en ny kampagne, som skal lære danskerne at benytte smartphones. Cirka halvdelen af danskerne har stadigvæk en almindelig mobiltelefon, til trods for, at tre ud af fire solgte mobiltelefoner hos TDC, i dag er smartphones.

Men nu vil TDC gøre det nemmere for brugerne at tage springet til en smartphone.

 – ”De smartphones, vi sælger i dag, kan så ufatteligt meget, og det kan være en udfordring at udnytte den til fulde. Derfor vil vi gerne hjælpe vores kunder godt i gang med at bruge deres nye smartphone ved eksempelvis at overføre kontakter, installere apps og opsætte internet og mail på telefonen,” lyder det fra Morten Steen Jensen, indkøbschef i TDC.

Man kan booke den gratis rådgivning på forhånd med butikken og få de mest anvendte funktioner gennemgået på mødet. Det kan være alt fra at surfe på internettet, tage billeder, sende billeder som MMS, installere applikationer og bruge de applikationer der er relevante for den enkelte.

Seneste tilføjelse til historien

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 11/4/2013 pustede redaktionen nyt liv til historien med et indlæg omkring Huawei Ascend W1 – god Windows Phone til skarp pris (mobiltest) – Artiklen finder du her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.