Telia klar med eSIM til Apple Watch

Langt om længe er næste teleselskab klar med eSIM til Apple Watch. Denne gang er det Telia.

Telia klar med eSIM til Apple Watch

Teleselskabet 3 har længe været de eneste der har kunne tilbyde eSIM til Apples nyeste smartwatch, Apple Watch Series 4. Men det er slut nu. Telia er nemlig endelig med på eSIM-vognen, i første omgang kun til Apple Watch.

Med lanceringen af eSIM til Apple Watch tilbyder Telia tre måneders gratis Nummerdeling. Det betyder at du med dit Apple Watch kan modtage opkald, sms’e og aflytte din telefonsvarer, også selvom iPhonen ligger hjemme. Når de tre måneder er slut koster Nummerdeling 29 kroner pr. måned i abonnement hos Telia.

Allerede fra i dag kan Telias kunder forudbestille Apple Watch Series 4 i Telias butikker.

I første omgang kun til Apple Watch

Det virker ikke til at de danske selsskaber har travlt med at implementere eSIM-teknologien. 3 har været hurtige til at tage det til sig og har i langt tid kunne tilbyde eSIM til Apple Watch og i lidt kortere tid til Apple iPhone XS, XR og XS Max.

Telia tilbyder i første omgang kun eSIM til Apple Watch, men mon ikke vi inden længe ser det lanceret til iPhones også. 

Du kan finde mere informationen om eSIM til Apple Watch hos Telia her.

Læs også: Spørgsmål og svar om eSIM – Sådan fungerer det

Mere til nyheden

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 15/1/2019 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel der drejer sig om Spørgsmål og svar om eSIM – Sådan fungerer det – Historien kan læses her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..