Unity opruster på AI med ny kæmpe-lancering

Det danskstartede selskab Unity mener, at kunstig intelligens vil revolutionere gaming industrien og er klar med nye AI-tiltag.

Unity opruster på AI med ny kæmpe-lancering

Unity, der startede på dansk jord tilbage i 2007, er verdens førende platform til at skabe og udvikle 3D-indhold i realtid, har store forventninger til kunstig intelligens og lancerer nu en række nye AI-produkter.

Blandt nyhederne er Unity Sentis og Unity Muse samt en ny AI-markedsplads.

Se også: VR-briller til gaming

AI gør det nemmere at udvikle 3D-oplevelser

Lanceringen skal accelerere den digitale udvikling på tværs af brancher og gøre det endnu nemmere for udviklere at skabe indlevende og interaktive 3D-oplevelser.

John Riccitiello, CEO i Unity, uddyber:

“Vi forventer, at AI vil revolutionere spilbranchen, ligesom vi har set fra 3D, mobil og internettet, og vi ser en stigende efterspørgsel på flere AI-værktøjer fra vores udviklere. Med den nye AI-markedsplads i Unity Asset Store gør vi det lettere for udviklere ikke bare at få adgang til AI-løsninger, men også at vælge de rigtige, der passer til deres behov”.

Se også: Spilkonsoller er miljøsvin

Unity Muse og Sentis blivere hurtigere og billigere at arbejde med

Unity Muse vil kunne gøre udviklerne 10 gange mere produktive, mens Unity Sentis vil hjælpe åbner op for helt nye måder at arbejde på, lyder det videre fra John Riccitiello

Med Unity Muse kan udviklerne bruge en prompt til at beskrive, hvilke animationer eller assets, de gerne vil have, i stedet for selv at lave dem fra bunden. Det er en metode, der er langt hurtigere.

Unity Sentis åbner blandt andet op for nye måder at skabe indhold på tværs af platforme uden at skulle bekymre sig om dyre cloud-omkostninger og forsinkelser.

Se også: Hurtig internet til gaming

AI-markedsplads i Unity Asset Store

Den AI-markedsplads, som Unity også åbner, er tilgængelig i Unity Asset Store. Den tilbyder skræddersyede løsninger til at sætte yderligere skub i udviklingen af spil og interaktive oplevelser.