Whatsapp får understøttelse af flere konti

Nu bliver det endelig snart muligt at have flere WhatsApp-konti aktive på samme tid på samme enhed.

Whatsapp får understøttelse af flere konti

I dag er det mere reglen end undtagelsen, at mobiler understøtter flere telefonnumre, enten med plads til to SIM-kort og/eller understøttelse af eSim. Den populære tjeneste Whatsapp har dog kun understøttet en enkelt brugerkonto, hvor nummeret også fungerer som en form for brugernavn.

Dette kan dog ændre sig, da en betaversion af Whatsapp for virksomheder har introduceret muligheden for at have mere end én konto aktiv på samme tid.

Se også: De bedste telefoner

Flere aktive konti på samme enhed er smart og praktisk

Adskillelse af personlig og professionel kommunikation er en af fordelene ved at kunne have separate WhatsApp-konti til personlige og professionelle formål. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du ønsker at bevare privatlivets fred eller adskille personlige og professionelle kontakter.

Ved at have flere aktive WhatsApp-konti kan du bedre organisere dig og deltage i forskellige grupper eller netværk, som er relevante for forskellige dele af dit liv. Du kan f.eks. have en konto til familien, en anden til vennerne og en tredje til en hobby- eller interessegruppe.

Hvis du er udvikler, marketingmedarbejder eller tester forskellige funktioner, kan det være nødvendigt at have flere aktive WhatsApp-konti for at evaluere forskellige aspekter af appen. Det kan hjælpe dig med at teste nye funktioner, målrette specifikke brugergrupper eller evaluere forskellige strategier.

Nogle gange kan det også være nyttigt at have separate WhatsApp-konti til forskellige regioner eller sprog. Det kan især være relevant, hvis du har venner, familie eller forretningsforbindelser over hele verden og ønsker at kommunikere på deres foretrukne sprog eller tilpasse dig deres tidszoner.

Se også: Teknologien former menneskets hjerne

Ikke bekræftet af WhatsApp endnu

Der er ingen dokumenterede oplysninger om, hvorvidt denne funktion vil være tilgængelig i alle versioner af WhatsApp eller kun i erhvervsversionen.

Der er heller ingen oplysninger om, hvornår funktionen kan blive frigivet i en live-version, men det spekuleres i, at det kan blive senere på året.

Se også: De bedste kameratelefoner