YouSee går i gang med Hybrid Bredbånd

YouSee tester en ny netværksløsning hvor bredbånd og mobilnetværk sammen vil give højere bredbåndshastigheder.

YouSee går i gang med Hybrid Bredbånd

Et nyt bredbåndsprodukt døbt ’Hybrid Bredbånd’ bliver nu testet af YouSee. Teknologien vil sikre højere datahastigheder på bredbånd ved at styrke bredbåndet med dataoverførsler over 4G-mobilnetværket.

Selvom Danmark er blandt klodens førende lande på bredbåndshastigheder er der fortsat huller i dækningen i visse områder. Ved at kombinere både mobil og bredbåndsnetværk i en løsning håber YouSee at kunne lappe de sidste huller i den danske bredbåndsdækning.

”Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Vi har en velfungerende digital infrastruktur og en befolkning, der hurtigt tager nye teknologier til sig. Men selv i et lille land som Danmark kan der være store lokale forskelle. Med Hybrid Bredbånd kombinerer vi to teknologier for at give hurtigere bredbånd til områder af Danmark, hvor dækningen hidtil ikke har været optimal. Og for at få de bedste resultater vil vi gerne invitere endnu flere til at være med, siger Yousee-direktør Jaap Postma i en pressemeddelelse.

Se også:  YouSee klar med Wi-Fi-opkald og VoLTE efter to måneders test

Testere søges

Hybrid Bredbånd bliver i øjeblikket testet af 250 husstande landet over, men YouSee åbner op for 250 nye testere blandt selskabets bredbåndskunder.

Oplever du at dit YouSee-bredbånd har svært ved at trække både videostreaming som Netflix eller andre større dataoverførsler, kan du med fordel indrulle dig i testprogrammet.

YouSee regner med, at visse brugere vil opleve et boost på downloadhastigheder fra omkring 10 til 50 mbit/sekund.

I dag har vi ofte arbejde med hjem, og både voksne og børn vil gerne kunne streame film, serier eller sport i fjernsynet. Desværre må mange vælge noget fra eller finde sig i, at serien fryser eller hakker. Vi kan helt klart mærke et behov for bedre forbindelser, og derfor vil vi meget gerne teste, om det her er en mulighed, der kan give os højere hastighed, uden at vi skal til at grave i folks havet og lægge kabler, siger Jaap Postma.

TDC indleder Hybrid Bredbånd-testen den 16. november 2017. Testperioden vil løbe over de næste 6 måneder.

Er du YouSee-kunde, og vil du prøve Hybrid Bredbånd, kan du tilmelde dig her.

Læs også:  YouSees nye ’More’-koncept: Bland-selv bonusser

Videre nyt om yousee

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 25/9/2017 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel omkring emnet YouSees nye ’More’-koncept: Bland-selv bonusser – Historien bringes videre her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..