YouSee hæver priserne på sine mobilabonnementer

Den 1. juli træder nye priser i kraft hos YouSee, så to ud af tre kunder oplever en stigning i prisen på deres mobilabonnement på 10 kroner.

YouSee hæver priserne på sine mobilabonnementer

10 kroner. Det er hvad to ud af tre kunder hos Danmarks største teleselskab, YouSee, kan forvente at skulle betale ekstra om måneden for deres mobilabonnement. Prisstigningerne træder i kraft den 1. juli, oplyser YouSee til Mobilsiden.

“Vi ser en stor stigning i dataforbrug blandt vores kunder – både her i landet og når de rejser i EU. Selvom vi helst vil undgå prisstigninger, så ønsker vi fortsat at investere i vores netværk for at sikre den bedste dækning for vores kunder, opgradere 4G-nettet og på sigt 5G samt give vores kunder gode muligheder for at streame i hele Europa,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Læs også: YouSee: nu kan du streame vores musik og TV under rejsen

TDC Groups netværk er flere gange blevet kåret til Danmarks bedste, og det er en titel, som det TDC-ejede teleselskab, YouSee, vil beholde. Teleselskabet har indtil videre investeret 4 milliarder kroner i at opgradere dets 4G-mobilnetværk, og samtidig udvikles fremtidens 5G-netværk. Det er ikke småpenge, og det må de fleste mobilkunder i YouSee nu betale ekstra for.

Nogle mobilkunder vil til gengæld også få noget retur for prisstigningen. Det er uvist præcist hvilke mobilkunder der får hvad, men det kan inkludere YouSee Musik, Wi-Fi-opkald, mere data, mere tale eller mulighed for at få digitale fordele via YouSee More.

YouSee oplyser, at de første mobilkunder allerede i sidste uge er blevet orienteret per e-mail om prisstigningerne, og at alle kunder vil blive orienteret frem til uge 21.