Konkurrence: Vind en ASUS ROG Phone 3

Der er blot to uger til ASUS står klar med årets vildeste gaming-mobil. Nu har du en helt eksklusiv chance for at vinde en ASUS ROG Phone 3. Deltag i konkurrencen her.

Konkurrence: Vind en ASUS ROG Phone 3

I dag er der præcis to uger til ASUS står klar med det nyeste og vildeste indenfor gaming på mobiltelefonen. Det er nemlig den 22. juli at ASUS ROG Phone 3 bliver en realitet, og lige her i artiklen kan du deltage i konkurrencen om at vinde den.

Det er blot to år siden ASUS stod klar med første udgave af deres ROG Phone, som imponerede verden rundt med dens lynhurtige ydelse, flydende skærmoplevelse og ikke mindst dens brillante gaming-oplevelse. Her blev mobil-gaming for alvor taget til et helt nyt niveau. Sidste år fik vi efterfølgeren ROG Phone II, som bød på en endnu bedre oplevelse, med større og hurtigere skærm, kraftigere hardware og et gigantisk batteri. Nu er det snart tid til ASUS ROG Phone 3.

Læs også: Test af ASUS ROG Phone II

Der er allerede masser af spekulationer om den snarligt kommende ASUS ROG Phone 3, men før den 22. juli er intet sikkert. Hvad der til gengæld er sikkert er, at vi kan forvente en af årets allerbedste gaming-mobiler, som du her i artiklen kan deltage i konkurrencen om. Herunder kan du se hvordan du deltager.

Sådan deltager du

Det er ganske simpelt at deltage i konkurrencen om årets fedeste gaming-mobil, ASUS ROG Phone 3. I kommentarfeltet herunder skal du beskrive hvordan du tror ASUS ROG Phone 3 bliver. Og du skal ikke holde dig tilbage, for intet gæt er rigtigt eller forkert.

Gæt på design, specifikationer, funktioner, tegn telefonen og meget mere. Kun fantastien sætter grænser. Det bedste og mest originale bud på ASUS ROG Phone 3 vinder telefonen.

Vinderen i konkurrencen om ASUS ROG Phone 3 bliver udvalgt den 22. juli og vil få svar direkte i kommentarfeltet. Så hold øje den 22. juli om du skulle være den heldige vinder. Man må kun deltage med ét svar i konkurrencen.

ASUS ROG Phone 3 lanceres den 22. juli

Det er også den 22. juli, at ASUS’ “Game Changer”, ROG Phone 3, for første gang bliver vist frem for offentligheden. Præsentationen af ROG Phone 3 starter klokken 17:00 dansk tid og kan opleves herog bliver selvfølgelig dækket her på Mobilsiden.dk.

Få alle de seneste nyheder om ROG Phone 3 ved at følge ROG Facebook-siden. Du kan også se aktuelle priser på telefonen her.

 

Det sidste nye

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. Allerede d. 2/7/2020 publicerede vi en opfølgning med sagen; ASUS ROG Phone 3 lanceres den 22. juli – Nyheden kan læses her. Seneste nyt om emnet finder du her.