Konkurrence: Vind motorola moto g9 plus

Nu kan du vinde motorolas store mellemklassemobil, moto g9 plus. Se her hvordan du deltager i konkurrencen om telefonen.

Konkurrence: Vind motorola moto g9 plus

Nu har du chancen for at vinde en mellemklassetelefon fra motorola – nærmere bestemt moto g9 plus. Se her hvordan du deltager i konkurrencen om motorola moto g9 plus – det er uhyre nemt.

Sådan deltager du i konkurrencen

Det kræver ikke den store indsats at få et lod i konkurrencen om moto g9 plus. Alt du skal gøre er at stille et spørgsmål i den seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. I den seneste video, som du finder her, diskuterer vi blandt andet det kommende MitID, om foldbare telefoner er hot eller not og at regeringen vil regulere techgiganter og sociale medier.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et godt spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af motorola moto g9 plus i næste Fokus-video om en uge, fredag den 27. august. Vi gør desuden opmærksom på, at alle præmier, som vi udlodder, er brugte og kommer uden garantibevis. Alle produkter er dog i ‘som ny’-stand og fungerer helt, som de skal. Præmierne kan ikke byttes til penge.

Læs også: Her er de bedste telefoner med (kæmpe)store skærme

Om motorola moto g9 plus

motorola moto g9 plus er en stor mellemklassemobil, som motorola lancerede i september 2020. Den kom til salg med en vejledende pris på 2.299 kroner. Telefonen har en stor 6,81″ IPS-skærm med en FHD+-opløsning, der understøtter HDR10. En anden ting, der også er stor, er dens batteri med en kapacitet på hele 5.000 mAh. Ifølge motorola er der strøm nok til 48 timer.

Telefonen har en Snapdragon 730G-processor og hele fire bagkameraer: Vidvinkel, ultravidvinkel, makro og dybde. motorola moto g9 plus kører med Android 10, men Android 11 er i disse dage på vej til telefonen i udlandet. Derudover har den en fingeraftrykslæser på siden og understøtter hurtigopladning ved 30 watt.

Se også: Test af smartphones

Mere nyt om temaet

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 16/8/2021 fulgte vi op med en artikel med fokus på Ny motorola moto g60s har lynhurtig opladning – Læs videre her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om motorola..