Lenovo Legion – første gaming-telefon med 144 Hz-skærm

Lenovo Legion ser ud til at blive en ret vild gaming-mobil. Her ses 90W-hurtigopladning, 144 Hz-skærmopdatering, 240 Hz touch sampling og nogle eksplosive stereohøjtalere. Her er seneste rygter.

Lenovo Legion – første gaming-telefon med 144 Hz-skærm

Der er dukket lækkede billeder af Lenovos første gaming-telefon op på nettet og lidt interessante informationer. Ifølge The Verge er det en pålidelig kilde, der har lækket billeder og specifikationer om den kommende telefon til XDA Developers. Om det er sande rygter, kan vi dog ikke vide med sikkerhed.

Lenovo har en tid arbejdet på denne første gaming-smartphone under brandet Legion Gaming. Takket være de nye lækkede billeder kan vi desuden se, hvordan den kan komme til at se ud, og tilmed få lidt specifikationer.

Læs også: Nyheder om gaming-mobiler og spillekonsoller

XDA Developers fortæller, at Lenovo i december 2019 åbnede en ny konto på den kinesiske platform Weibo, under navnet Legion Gaming Phone. Halvanden måned senere kom den første officielle teaser om telefonen under Legion-brandet. De lagde en plakat op, hvor de annoncerede, at den får Snapdragon 865-chippen, der er det bedste fra Qualcomm har til telefoner.

For godt to måneder siden hintede general manager for Lenovo China Mobile, Chen Jin, om, at Legion-telefonen får en særlig konstruktion, der skal eliminere alle de problemer, mobil-gaming rammes af så som høje temperaturer og lange opladningstider. Derefter har vi ikke hørt så meget formentlig på grund af coronapandemien.

Læs også: 4 gode gaming-mobiler til fornuftige penge

90W-lynopladning og 144 Hz-skærm

Der har været en del skepsis omkring telefonen, men Lenovo er gået ud med, at den kommer til at have 90W lynopladning og desuden meddelt, at de specifikationer, de deler, er den ægte vare, samt at de tager opgaven alvorligt.

Ifølge XDA Developers kommer der til, at være mere end en model af den første Legion-telefon. Lenovo har selv delt animerede billeder, der viser en telefon uden notch på skærmen. Der er også kommet en video, der viser en UCB-C-port nummer to på siden af telefonen, så man kan lade og holde telefonen horisontalt samtidigt.

Læs også: Gaming-mobiler til Google Stadia

Specifikationerne på Lenovo Legion skulle blandt andet være UFS 3.0 lagerplads, LPDDR5 RAM og en skærmopdateringshastighed på 144 Hz og touch-sampling på 270 Hz. Telefonen kommer ifølge rygterne med Android 10 og ZUI 12.

Udover de officielle teasere har vi fået en række rygter. Der er dukket et billede op på Weibo, der ser ud til at være en pakkeløsning af Legion- Her ser man telefonen, trådløse earbuds, gamepads og et etui. Sammen med billedet var en tekst, hvor leaksteren indrømmer, at han ikke ved, om billedet er helt korrekt, men at videoerne, personen har fået fat i, skulle være officielle marketingvideoer.

Det kan være, at Lenovo overdriver, når de siger, at Legion er så fri for ramme, som vi ser det fra andre producenter, siger leaksteren, men billedet burde være meget tæt på det endelige design.

Læs også: Test: ASUS ROG Phone II

Videre om temaet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 5/5/2020 blev historien fulgt op med fortællingen om Sparetips: Gode gaming-mobiler til Google Stadia – Læs fortsættelsen her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.