Afstemning: Hvor mange streamingtjenester bruger du?

Antallet af streamingstjenester man kan abonnere på vokser hurtigt. Men hvor mange bruger du? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Hvor mange streamingtjenester bruger du?

Der findes efterhånden en overvældende mængde af streamingtjenester til både TV og musik. Det kan være svært at vælge, specielt når der hele tiden kommer nye til. Tidligere i dag skrev vi om Disneys kommende streamingstjeneste, som kommer allerede i år. Vi synes derfor det var en oplagt mulighed for at spørgs jer læsere, hvor mange streamingtjenester i abonnerer på.

Næsten alle tjenesterne byder på eksklusivt indhold, som forsøger at lokke brugerne til. Se bare HBO Nordic med Game of Thrones, Disney Plus med alle deres animationsfilm, Spotify med egenproducerede podcasts og mange flere. Er der flere ting man gerne vil følge med i, så er det efterhånden svært at nøjes med kun en eller to tjenester.

Vi har tidligere på året spurgt hvilken TV-streamingtjeneste i foretrak, hvor vinderen blev Netflix med overlegne 48 procent af stemmerne. Men flere brugerkommentarer påpegede at de brugte mere end én streamingtjeneste i hjemmet.

Så denne gang spørger vi jer, hvor mange streamingtjenester i abonnerer på i husstanden, til både TV og musik. Derudover spørger også om i stadig har et godt gammeldags TV-abonnement.

Læs også: Fire tv-producenter understøtter Apple AirPlay 2

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...