Afstemning: Hvordan låser du din mobil op?

Der findes mange måder at låse mobilen op på, men hvilken bruger du? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Hvordan låser du din mobil op?

Mobiltelefonen bliver en større og større del af vores liv. Den er en genstand som vi har med alle steder og som vi gennemsnitligt låser op 80 gange om dagen. Sikkerheden bliver hele tiden vigtigere, efterhånden som vi får fyldt mere personlig information i dem. Allerede nu indeholder de mange oplysninger om os. Alt fra billeder, netbank, betalingsapps, logins til mange tjenester, e-mails og på et tidspunkt også kørekort og sundhedskort.

Men mange går måske også lidt på kompromis med sikkerheden, når man låser mobilen op så mange gange om dagen. Er det for besværligt, som at taste en sekscifret pinkode, så bliver man hurtigt træt af det.

Læs også: Sådan laver du en stærk adgangskode [TIP]

Heldigvis er smartphoneproducenterne rigtig gode til at udvikle på netop dette. Fingeraftrykslæseren gjorde det mere sikkert og hurtigere, at låse mobiltelefonen op. Så kom ansigtsoplåsningen, som i mange tilfælde er mindre sikker, men ekstremt brugervenlig. Inden længe kommer vi til at se fingeraftrykslæseren indbygget i skærmen – og måske også snart en ultralyds fingeraftrykslæser.

Men hvordan er din mobil sikret og hvordan låser du den op? Stem herunder og kommenter gerne.

OBS: I mange tilfælde har man pinkode som backup, men afkryds den løsning du primært bruger til at låse din telefon op.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...