Asus’ Zenfone 4-kollektion kommer til Danmark

Asus gør dansk comeback med en stribe smartphones til forskellige brugere: Zenfone 4, 4 Pro, 4 Max og 4 Selfie.

Asus’ Zenfone 4-kollektion kommer til Danmark

Asus kender du nok mest som laptop-producent herhjemme, men det taiwanesiske selskab har længe eksisteret som mobilproducent – bare ikke i Danmark.

Det agter selskabet at rette op på med Zenfone 4-serien, en kollektion af smartphones med hvert deres særlige kendetegn til varierende priser og brugere.

Zenfone 4 familien består af de foto-orienterede Zenfone 4 og Zenfone 4 Pro samt de to sejlivede Zenfone 4 Max-telefoner med kæmpebatteri. Dertil kommer Zenfone 4 Selfie Pro med unikke egenskaber til selfiefotograferne.

Unikt for Asus 2017-kollektion er, at samtlige telefoner er udstyrede med et dobbeltkamera. Med undtagelse af Zenfone 4 Pro, vil telefonerne alle være ekviperet med et ultra vidvinklet 120 graders kamera der får det hele med. I stedet for vidvinkeloptikken får Pro-modellen 2X optisk zoom til blandt andet portræteffekter.

Læs om de enkelte modeller her:  ASUS lancerer hele seks nye Zenfone 4-smartphones

Billigst bliver Zenfone 4 Max 5.2 og 5.5 til henholdsvis 1.999 og 2.399 kroner. Derefter følger Zenfone 4 og Zenfone 4 Selfie Pro til respektive vejledende priser på 3.999 og 3.499 kroner. Dyrest bliver Zenfone 4 Pro til 6.999 kroner.

De nye Asus telefoner er tilgængelige fra i dag hos blandt andre Power, Dustin samt Webhallen. Du kan finde den bedste pris på Zenfone 4 modellerne på mobilpriser.dk.

Se også:  Asus garanterer: samtlige Zenfone 3 og 4 får Android Oreo