Asus ROG Phone 2 får 120Hz skærm

Asus ROG Phone 2 gør klar til at konkurrere mod OnePlus 7 Pros 90Hz skærm: 120Hz skærm på vej.

Asus ROG Phone 2 får 120Hz skærm

OnePlus gjorde et stort nummer ud af deres nye 90Hz skærm i flagskibet 7 Pro, og med god grund. Dog er det slet ikke første gang vi ser skærme med hurtigere opdateringshastighed i mobiltelefoner. Både Razer Phone, Razer Phone 2 tilbyder 120Hz LCD-skærme og ASUS ROG Phone en 90Hz OLED-skærm. Nu vil ASUS overgå OnePlus 7 Pro og tager kampen op med Razer med 120Hz-skærm til ROG Phone 2.

Om den nye ASUS ROG Phone igen er med en OLED-skærm eller om de kaster sig over LCD er uvidst. I Razer Phone er det Sharp der står for skærmene med deres IGZO LCD.

Sammen med nyheden om 120Hz skærmen, dukker det op at spillet “Under The One Man” vil understøtte den høje opdateringshastighed. Andre titler skulle også være på vej. 

Der vides ikke meget om ASUS ROG Phone 2 endnu, men den forventes at få Snapdragon 855, mindst 8GB RAM, 128GB lagerplads og selvfølgelig et stort batteri. Endnu en gang ser vi garanteret et stort udvalg af tilbehør.

ASUS Rog phone
Der var masser af tilbehør til ASUS ROG Phone. Foto: Asus

En fremtid for gaming-smartphonen?

Med OnePlus 7 Pro, ASUS ROG Phone og Razer Phone der har fokus på gaming, de to sidstnævnte klart mest, bliver det spændende at hvilken effekt tjenester som Google Stadia vil have på denne type enheder. Hvis man med Google Stadia kan streame AAA-spil på enhver smartphone, uden brug for high-end hardware, giver det så mening at købe en gaming-smartphone?  

Under alle omstændigheder er vi spændte på at se hvad ASUS denne gang vil tilbyde med ROG Phone 2.

Læs også: Google Stadia: Priser, spil og tilgængelighed