Bang & Olufsen lancerer ny generation af Beoplay H4

Den opdaterede version af Beoplay H4 understøtter både Google Assistent og Siri.

Bang & Olufsen lancerer ny generation af Beoplay H4

Bang & Olufsen lancerer i dag de nye Beoplay H4 2. generation trådløse hovedtelefoner. Hovedtelefonerne byder på et opdateret design og nye funktioner, som eksempelvis stemmeassistent.

Læs også: Eksklusiv designudgave af BeoPlay H9i lanceret

“Beoplay H4 er smukt formet i ægte læder og aluminium, hvilket garanterer større komfort og holdbarhed. Og med et batteri, der holder op til 19 timer mellem hver opladning, behøver du ikke bekymre dig om at misse et eneste beat af din yndlingsmusik.” skriver Bang & Olufsen i en pressemeddelelse.

Beoplay H4 2. gen
Foto: Bang & Olufsen

En række opdateringer

De nye Beoplay H4 kommer med en hel del opdateringer, i følge Bang & Olufsen. Den mest iøjefaldende er nok tilføjelsen af stemmeassistent, der betyder, at Beoplay H4 understøtter både Google Assistent og Siri.

Opdateringer til de nye Beoplay H4:

  • Voice Assistant-funktionen giver dig mulighed for at styre dit liv på farten – brug stemmen til at afspille din favoritmusik, få de seneste nyheder eller den lokale vejrudsigt. Alt sammen alene ved at bruge stemmen.
  • Et forbedret design med eksklusive materialer og en mindre synlig ledning i flettet tekstil.
  • En ekstra mikrofon placeret i en optimal afstand og vinkel forbedrer stemmekvaliteten.
  • aptXTM Low Latency-teknologi sikrer bedre synkronisering med videoer på din mobil, tablet eller PC.
  • Bedre betjeningsmuligheder på den højre ørepude med en dedikeret knap til Voice Assistant og en skydeknap til at tænde eller slukke med.
  • En raffineret aluminiumring, som fremhæver det udsøgte materiale.

B&O er ofte et brand man forbinder med kvalitet, og de opdaterede H4-hovedtelefoner er ingen undtagelse. Eksempelvis skriver B&O, at ørepuderne er udført i lammeskind:

“Ørepuder og hovedbånd på Beoplay H4 er udført i blødt lammeskind, som er polstret med memoryfoam. Det betyder, at de former sig efter ørerne og hovedets form og giver en tæt, men komfortabel, følelse og samtidig skaber passiv støjdæmpning. Ringene på ørepuderne er udført i aluminium, som er presset, poleret og anodiseret og påført et laser-ætset Bang & Olufsen-logo i en matchende farve. Ledningen, der forbinder ørepuderne, er omgivet af flettet tekstil og er delvist synlig, hvilket giver et distinkt udtryk.”

Beoplay H4 2. gen
Foto: Bang & Olufsen

Pris og tilgængelighed

De nye Beoplay H4 2. gen. fås i farverne matte black og limestone og er tilgængelige i Bang & Olufsen-butikker, udvalgte tredjeparts-butikker og på bang-olufsen.dk fra torsdag 24. oktober til en vejledende udsalgspris på 2.300 kroner.