Beats heatsets til sportsfolket

Powerbeats2 Wireless er et nyt headset til sportsfolket som ønsker trådløs musik mens de træner

Beats heatsets til sportsfolket

Elsker du at løbe, cykle eller styrketræne så ved du sikkert allerede at motionen bliver meget mere underholdende med lidt god musik i ørerne.

Der er flere forskellige måder, at få musik i ørerne, men de fleste har nogle irriterende ulemper. Traditionelle headsets har en ledning som konstant kommer i vejen, mens trådløse headsets ofte har en tung og storbatteripakke for at kunne holde strøm.

Heldigvis bruger Bluetooth 4.0 ikke særlig meget strøm og det gør, at batteriet i trådløse headsets ikke længere behøver være så stort og irriterende som før. Et af de headset som benytter Bluetooth 4.0 i LE versionen (som står for Low Energy), er det nyligt købte Beats Audio Powerbeats2 Wireless.

Læs også: Apple har købt Beats Audio

Powerbeats2 Wireless er IPX4 sved og vandtæt og bør derfor kunne give musik I træningscenteret eller på løbestien uden, at du behøver bekymre dig om headsettet kan holde til en regnbyge.

Som man kan se på billedet, er headesettet temmeligkompakt, men alligevel skulle det kunne 6 timers strøm hvilket må siges at mere en rigeligt til de fleste personers træningspas.

Der er en lille mikrofon så de kan bruges til opkald og der er også knapper til at besvare opkaldet og skifte mellem musiknumre. 

I Danmark, kommer headsettet i juli og den vejledende pris er 1490kroner.

Det sidste nye om emnet

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 29/5/2014 blev bolden spillet videre med en artikel der drejer sig om Apple: Beats skal køre sideløbende med iTunes Radio og iTunes Store – Artiklen finder du her. Seneste nyt om temaet finder her.