Betaler du for meget i mobilabonnement? Tag et tjek med 3

Teleselskabet 3 tilbyder at gå dit mobilregnskab igennem og udregne hvor meget du kan spare på mobilregningen.

Betaler du for meget i mobilabonnement? Tag et tjek med 3

Har du styr på din mobilregning – og ved du i grunden hvor meget du betaler hver måned for taletid og gigabytes? Er du i tvivl, så hører du til den halvdel af danskerne som ikke ved, hvad deres mobilforbrug reelt er.

Ifølge en undersøgelse udarbejdet af Wilke for teleselskabet 3, kan 54% af danskerne ikke svare på, hvad deres mobilforbrug er. I undersøgelsen fremgår det, at visse brugere kan spare mellem 50 og 130 kroner om måneden, ved at skifte abonnementstype.

Se også:  Tjeep: Nyt teleselskab lover Danmarks billigste abonnementer

Her mener 3, at de kan bidrage – og kapre nye kunder – ved at tilbyde en ny tjeneste: et abonnementstjeck.

”Alt for mange danskere betaler for meget for telefoni. Som teleselskab har vi et ansvar overfor vores kunder. Vi skal være den vejledende faktor og hjælpe vores kunder med at finde det rette abonnement, som netop passer til deres individuelle behov. Derfor har vi hos 3 prioriteret at lave en unik løsning i form af et abonnementstjek, som ud fra kundens aktuelle forbrug løbende giver forslag til den billigste og bedste mobilløsning,” siger David Elsass, direktør for privatkundemarkedet hos 3.

Tjekket er gratis og kan tilgås ved at besøge 3’s hjemmeside.

Det med småt

Når du vælger at foretage et abonnementstjek hos 3 underlægger du dig også visse betingelser, som blandt andet samtykke til markedsføring fra selskabet. Herunder kan du se selskabets betingelser for det gratis tjek.

  • Abonnementstjek er en vurdering af,om det kan betale sig for kunden at ændre sit abonnement
  • Har kunden givet samtykke til markedsføring, sendes anbefalingen pr. mail hver tredje måned Kunder med og uden samtykke til markedsføring kan få et abonnementstjek via selvbetjeningen ”Mit 3” på 3.dk/Mit3, 3’s kundeservice eller i 3’s butikker
  • Anbefalingen baseres på de seneste tre måneders forbrug
  • Abonnementstjek gælder både til mobil- og bredbåndsabonnementer
  • Det er gratis er at få op- og nedjusteret sit abonnement.

Se også:  Guide: De tre bedste abonnementer på hvert sit netværk