Billede lækket: Her er den nye Moto Z2 Force

Motorolas kommende Moto Z2 lader endnu vente på sig. Nu er en knivskarpt pressefoto dog i mellemtiden dukket op af Force-varianten, der er tæt på identisk.

Billede lækket: Her er den nye Moto Z2 Force

Motorola har allerede for en måned siden løftet sløret for Moto Z2 Play, men den egentlige topmodel, Moto Z2, er endnu ikke blevet annonceret, selv om en lækket invitation ellers indikerede, at det ville ske den 27. juni.

Læs også: Motorola Moto Z2 Play ude sammen med nye mods

Tidligere blev en håndfuld nye MotoMods-moduler lanceret på Motorolas hjemmeside, og dermed mangler der faktisk ikke meget andet end netop Moto Z2. Og dog, for Twitter-tipsteren evleaks er dog kommet Motorola i forkøbet, for han har netop afsløret et billede af den kommende Moto Z2 Force i et tweet.

Moto Z2 Force
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Force-udgaven af Motorolas tidligere Moto Z- og Moto X-telefoner er meget lig de normale topmodeller, og dermed viser billedet mere eller mindre, hvordan Moto Z2 kommer til at se ud. Fordi Moto Z2-telefonerne er kompatible med sidste års MotoMods-moduler, er der ikke de helt store forskelle at finde designmæssigt.

Det er samme, tynde design med et stort, rundt kamerahus og magneter i bunden af bagsiden til at holde fast på modulerne, der er at finde. Det er derfor kun de små detaljer, der er ændret i konstruktionen. Rammen synes at være en smule mere afrundet, mens fingeraftrykslæseren er blevet rund i stedet for kvadratisk. Den største ændring er kameraet – eller rettere kameraerne, for i Moto Z2 Force er der nu et dualkamera-setup, hvilket også vil være at finde i Moto Z2.

Læs også: Motorola lancerer fem nye Moto Mods til Moto Z-familien

Og som altid vil Moto Z2 Force skille sig ud fra Moto Z2 ved at den er udstyret med det såkaldte ShatterShield-glas, som er mange gange mere hårdført end Gorilla Glass, når det angår fald. Det sker dog på bekostning af modstandsdygtigheden over for ridser.

De nærmere specifikationer på Moto Z2 Force er endnu ukendte, men hvis Motorola fortsætter på samme måde som i de foregående år, vil den skille sig yderligere ud fra Moto Z2 ved at have et større batteri og dermed være en anelse tykkere.

Det er endnu uvist, hvornår Motorola vælger at afsløre Moto Z2 og Moto Z2 Force, men med den nylige lancering af MotoMods.